|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Bmw R 1200 GS (06) "Η ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ"
Πωλείται η κούκλα μου, η οποία αγοράστηκε καινούρια από την αντιπροσωπεία της Πάτρας τον Ιούνιο του 2006. Έκτοτε έκανε 10.000 χλμ σε εκδρομούλες με τη γυναίκα μου, φοράει δερμάτινο bagster στο ντεπόζιτο, χειροποίητο τελικό από ανθρακονήματα (το τελικό φτιάχτηκε εξ αρχής με σκοπό να αναπνεύσει το μηχανάκι και να παράγει γλυκό μπάσο ήχο - δεν είναι τελικό για κάγκουρες), οι σωλήνες του λαιμού όπου και κατοικεί ο αισθητήρας Λ΄δεν έχουν πειραχτεί, όπως επίσης δεν έχει αφαιρεθεί ο καταλύτης. Υπάρχει και φίλτρο αέρα K&N το οποίο τοποθετήθηκε πρόσφατα. Επίσης δίνονται οι πλαϊνές βαλίτσες της BMW (η πίσω της ουράς δεν μου άρεσε μου θύμιζε περιπλανώμενο υδραυλικό κι έτσι δεν την αγόρασα) οι οποίες αγοράστηκαν μαζί με την μηχανή. Στο τιμόνι έχω βάλει το μπαράκι από το ADVENTURE και το μαξιλαράκι με το λογότυπο της BMW, έχει τοποθετηθεί στο πεντάλ του πίσω φρένου η προέκταση της Tutatech, υπάρχει και το τσαντάκι τιμονιού της Wunderlich. Πριν από 2 μήνες αλλάχτηκε η μπαταρία της και τα τακάκια του πίσω φρένου. Επίσης έχει ABS,συναγερμό BMW,θερμαινόμενα grip κάγκελα, service book. Έγινε το service των 10.000, αλλάχτηκαν λάδια (Torcko πλήρως συνθετικά, τα μπλέ για όσους τα γνωρίζουν), φίλτρο λαδιού, ρύθμιση βαλβίδων, αλλαγή βαλβολίνης στο διαφορικό και στο σασμάν. Τοποθετήθηκε φτεράκι στον πίσω τροχό και αγοράστηκε tank bag bagster Από την αγορά της μέχρι και σήμερα φυλάσσεται σε garage και είναι σε κατάσταση ΒΙΤΡΙΝΑΣ. Είμαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ με τα μηχανάκια μου τι να κάνουμε...
Ο βασικός λόγος που δίνεται το μηχανάκι είναι η έλλειψη χρόνου αλλά και οι δικές μου επαγγελματικές ανησυχίες (φτιάχνω 2ο μαγαζί τώρα και είμαι σε καθημερινή 19ωρη απασχόληση - σκλαβιά). Το μηχανάκι δίνεται όπως είναι δεν αφαιρώ τίποτα από πάνω του για να μειώσω τιμή, (ο νέος ιδιοκτήτης αν θέλει θα πάρει και το μαμίσιο τελικό που έχει δουλέψει max 20 χλμ). ΤΙΜΗ 10.000 € Ξέχασα να πω, το μηχανάκι βρίσκεται Πάτρα. email: vasxry@otenet.gr Τηλ: 6976430335 Ακολουθούν φωτογραφίες |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Bmw R 1200 GS (06) "Η ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ"
Καλοπούλητη
|
|
|||
|
|||
Και μερικές φωτό
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλοπούλητη . |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Καλοπούλητη Βασίλη!
Jefe |
|
|||
|
|||
καλοπουλητη
|
|
|||
|
|||
Είναι ακόμα διαθέσιμη
|
|
|||
|
|||
Βill καλοπούλητο..
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ | Benjamako | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 12 | 04-06-2010 15:35 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
Η "ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ" | jbiltls | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 10 | 02-10-2009 00:25 |