GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> ΑΝΑΒΑΤΗΣ > Γενικά - Αναβάτης

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 25-02-2010, 03:01
GSakias Ο/Η GSakias βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: BMW R1200 GS
Προεπιλογή ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΧΑΝΗΣ???

Θα ήθελα μια βοήθεια στην σκέψη για αλλαγή μηχανής . Eχω 1200gs 2008 και εδώ και αρκετό καιρό έχω μπει στην διαδικασία να προσθέτω διάφορα καλούδια με σκοπό να την κάνω να μοιάζει με 1200gs advent. Όλα αυτά μέχρι που σκευτικα πως ίσως είναι άδικα τόσα χρήματα αφού θα μπορούσα να την αλλάξω με μια 1200advent που βρήκα και έχει 10000 κμ ποιο πολλά από την δικια μου και είναι ίδιας χρονολογίας .μηχανικά είναι σε καλή κατάσταση αλλά εμφανισιακά δεν έχει την γυαλάδα και την περιποίηση της δικιας μου. και σε αυτό το σημείο έρχεται το δίλλημα , να την αλλάξω η όχι . Η χρηματική διαφορά είναι μικρή και η αίσθηση που μου έδωσε όταν έκατσα επάνω στο advent ήταν διαφορετική από την δικια μου .και ερωτω αξίζει η’ όχι μια τέτοια αλλαγή????
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας στο θέμα!!!
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2010, 03:24
thirio Ο/Η thirio βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: PERAMA
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΧΑΝΗΣ???

καλα αστο παλι gs θα εχεις
πουλα το και παρε adve να τελειωνεις ολα τα αλλα ειναι υμιμετρα!!!!
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2010, 07:17
EOD-K9 Ο/Η EOD-K9 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ R1200GS
Μoto: R1200GS

Το να δώσεις ένα σωρό λεφτά για να κανεις το μηχανακη σου να μοιάζει με and δεν είναι βλακεία ???

Αφού το θέλεις πάρτω .

Αλλα δεν καταλαβαίνω το λόγο να πάρεις μεταχειρισμένο με συν 10000 από το δικό σου ....

Στο Ηράκλειο σκάνε συχνά ευκαιρίες με μηχανακια καινούρια που οι ανεγκέφαλοι που τα πήρανε δεν έλεγαν να καταλάβουν ότι είναι κοντοί γιαυτό το μηχάνημα

ΚΑΙ μια τελευταία πρόταση :

Το δικό σου το έχεις ξεχρεώσει ????

Αν όχι ξεχρέωσε το δικό σου πρώτα γιατί οι καιροί είναι πονηροί

(άκουσε ένα παθόν )
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2010, 09:41
FANISGS Ο/Η FANISGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: SITIA
Μoto: bmw1200gs 2008

φιλε μου αν θες τη γνωμη μου κρατα το δικο σου!αν δε πας χωμα τι να το κανεις?ιδιος κινητηρας με το απλο,περισσοτερο βαρος απο το απλο,αρα ποιο το οφελος?τωρα αν εισαο τυπος που παιρνει τα βουνα,τοτε παρτο.αν και παλι το να δινεις 20000 ευρω και να μπαινεις στα χωματα μου φαινεται καπως...παρε ενα xr να απολαυσεις χωμα.τωρα αν εισαι της καφετεριας και θες να τραβας τα βλεμματα τοτε παρτο.γιατι πιστεψε με εχω δει πολλους τετοιους.
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2010, 09:50
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

μια χαρα ειναι το απλο gs,πιο ελαφρυ και πιο σπιρτοζικο απ το adve!
το μονο που χανει ειναι σε αυτονομια αλλα μικρο το κακο ιδιως για κρητη που οι αποστασεις δεν ειναι τεραστιες!
οποτε κρατα το μηχανακι σου και ευχαριστησου το!
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2010, 10:00
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Αν το θέμα δεν είναι οικονομικό μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι, κάνε αυτό γουστάρεις και σε ευχαριστεί, ο καθένας μας έχει το δικό του τρόπο που σκέφτεται και αυτό δεν είναι κακό, αν υπήρχε ΜΙΑ σωστή απάντηση θα κυκλοφορούσαμε όλοι με το ίδιο μηχανάκι.
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2010, 10:59
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro

Τωρα τελευταια παρατηρω μια μανια παρα πολλων ν αγοραζουν το Adventure.
Σε τετοιο σημειο μαλιστα που εχω μαθει οτι η BMW σκεφτεται να αφησει στην αγορα μονο το Adventure και να μετατρεψει το απλο 1200 σε κατι πιο χωματινο.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω αυτη την μανια.
Το Adv, τα μονα πραγματα που εχει ειναι 33λιτρα ντεποζιτο, αντε λιγο καλυτερη σελα,λιγο πιο ψηλη αναρτηση,μεγαλυτερη και ψηλοτερη ζελατινα και ακτινωτες ζαντες. Ετσι ειναι ή κανω κανενα λαθος ή ξεχασα τιποτα;

Και ερωτω:
Για πειτε μου ρε παιδια; Πραγματικα εχετε αναγκη τα 33λιτρα μεσα στην Ελλαδα ή στην Ευρωπη; Δηλαδη που θα πατε για να μην βρισκετε βενζιναδικο σε αποσταση μικροτερη των 100-150χλμ;
Ψηλοτερη ζελατινα; Νομιζω οτι ειναι μια χαρα αυτη που υπαρχει στο απλο 1200, γιατι ετσι κι αλλιως πρεπει να μας χτυπαει λιγος αερας.
Ψηλοτερη αναρτηση; Ε και; Που πηγαινετε δηλαδη και τι εμποδια σκαρφαλωνετε που να χρειαζεται επιτακτικα αυτο;
Καλυτερη σελα; Μια χαρα ειναι κι αυτη του απλου.
Ακτινωτες ζαντες; Να τις κανετε τι; Οι χυτες ειναι καλυτερες ακομα και στο βουνο να πηγαινετε, απο την στιγμη που ετσι κι αλλιως οι βολτες εκει ειναι τουριστικου επιπεδου και δεν πηγαινετε ταπα. Ασε που επισκευαζονται ευκολοτερα.

Κρατησε φιλε μου την μηχανη που εχεις, μην τις βαζεις τιποτα επανω (εκτος απο τα απολυτως χρηστικα πραγματα), γιατι ετσι κι αλλιως οταν φθασει η ωρα να την πουλησεις ουτε το 50% απο τα χρηματα που εδωσες δεν θα εκτιμηθουν και δεν θα παρεις πισω, και μην μπλεκεις σε τετοια πραγματα.

(Ουφ, τα ειπα και ξεθυμανα!!! )

Last edited by emix; 25-02-2010 at 11:01.
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2010, 11:45
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Κράτα το όπως είναι. Σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις τις ομορφιές του νησιού σου στο έπακρο, χειμώνα καλοκαίρι.
Τα επιπλέον χρήματα θα μπορούσες να τα διαθέσεις σε άλλες διασκεδάσεις του δικού σου γούστου, όχι αποκλειστικά μοτοσυκλετιστικού ενδιαφέροντος,
Reply With Quote
Παλιό 25-02-2010, 12:30
GSakias Ο/Η GSakias βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: BMW R1200 GS

Κοπελια όλες οι απόψεις είναι δεκτές ,πιστεύω πως έβγαλα κάποιο συμπέρασμα . Να’στε καλά!!!
Reply With Quote
Παλιό 26-02-2010, 01:02
EOD-K9 Ο/Η EOD-K9 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΧΑΝΙΑ R1200GS
Μoto: R1200GS

ότι αποφασίσεις καλά καμωμένο
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης