|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Έξτρα προβολάκια... Twalcom ή Wunderlich;
Θέλω να βάλω έξτρα προβολάκια σε r1200gs 08 (χωρίς πάνω κάγκελα) όχι ξένον αλλά απλά, πυρακτώσεως...
Τα Wunderlich έχουν καλύτερη τιμή, πιό όμορφο διακόπτη, είναι πιο διακριτικά και θεωρώ πιο πολύ προστατευμένα σε περίπτωση πτώσης....αλλά από απόδοση;;; Τα Twalcom από την άλλη τα βλέπω πιό πολυφορεμένα και η απόδοσή τους είναι ''ξακουστή''....αλλά αυτός ο διακόπτης τους με κάνει να νομίζω ότι κυκλοφορώ με τρίκυκλο παλιατζή... Τα μαμά είναι παραπέρα εντελώς στα φράγκα, ακόμα και από το γνωστό χανιώτικο μαγαζί, έχω δει πως σε περιπτώσεις πτώσεων είναι πολύ ευάλωτα, έχουν όμως τον διακόπτη που θα 'θελα... Οι κάτοχοι τί προτείνετε;;; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έξτρα προβολάκια... Twalcom ή Wunderlich;
με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα...
|
|
|||
|
|||
Ψάξετε στο e-bay για μαμα.....
Ο διακοπτης καινούργιος κάνει 25 ευρω, στην εδω αντιπροσωπεία Νομίζω ότι το αποτέλεσμα, αξίζει την αναμονή και το ψάξιμο..... |
|
|||
|
|||
τα wunderlich απιστευτα,τρομερος φωτισμος τα ειχα ,για τα μαμα που εβαλα μετα δε θα ελεγα το ιδιο,το εκανα καθαρα για το οπτικο,τα twalcom σου δινουν νομιζω μονο τη βαση αλουμινιου και διακοπτη,τα προβολια πρεπει να ειναι hella,αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα Twalcom τα δίνει το Motoraid κομπλέ από όσο διαβάζω... |
|
|||
|
|||
Συμφωνώ...
|
|
|||
|
|||
καλησπερα φιλοι μου αν και εχω το RT εχω βαλει τις Wunderlich αλλα με τις βασεις που στερεονονται κανω στον κυλινδρο.
Το μονο που μπορω να πω οτι ειναι φοβερα διακριτικα κομψα και αδιακριτα μεχρι το αναμμα τους |
|
|||
|
|||
ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΑΚΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η moto-discovery ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ HELLA, ΒΑΣΕΙΣ, ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΤΑ 180 ΕΥΡΩ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ GS. ΤΑ HELLA ΤΑ ΚΑΝΕΙΣΚΑΙ XENON META EAN ΘΕΛΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
H HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ EINAI AYTΗ http://www.moto-discovery.com/eshop/ Last edited by mpekas kostas; 02-12-2012 at 23:02. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|