|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΛΗΣΜΟΝΕΣ
Με μεγάλη πίκρα διαπίστωσα (για μία ακόμη φορά) πόσο γρήγορα λησμονούμε.Χθες ήταν η 35η επέτειος της τουρκικής εισβολής στην
ιδίαιτερη μου πατρίδα τη Κύπρο. Η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα(και όχι μόνο) "ΤΑ ΝΕΑ",δεν είχαν καμμία αναφορά,παρά μόνο ένα μικρό μονόστηλο στις εσωτερικές σελίδες. Δεν πουλάει όπως φαίνεται το θέμα για χαμένες πατρίδες που για μένα η Κύπρος είναι η δεύτερη.Η πατέρας μου στα πέντε ξεριζώθηκε το 1922 από την Αττάλια της Μ.Ασίας και βρέθηκε πρόσφυγας στη Κύπρο. Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε.Να διδάσκεται η Ιστορία στα παιδιά μας με τα πραγματικά γεγονότα και χωρίς καμμία "εκπτωση". |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΛΗΣΜΟΝΕΣ
Πολλα τα δικια σου μα....περισσοτερα τα.....συμφεροντα.....
|
|
|||
|
|||
Μακαριε συμφωνω απολυτα μαζι σου.Ειναι εντελως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
|
|
|||
|
|||
Αν και έχεις μεγάλο δίκιο για την αντιμετώπιση του Τύπου (που τα παράπονα προς αυτών δεν είναι μόνο δικά "σας" αλλά και δικά "μας" - και τα σας/μας σε εισαγωγικά γιατί δεν μου αρέσει να διαχωρίζω ΕΝΑΝ λαό), θα διαφωνήσω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μαζί σου για τον γενικό τίτλο που δίνεις.
Αν θες να παραθέσουμε παράπονα και γενικεύσεις, μπορώ να κάνω το αντίστοιχο και από εμάς τους "Ελλαδίτες" (καλαμαράδες κλπ.) και προς εσάς τους ομοεθνείς μας. Δεν θέλω να μεγαλώσω τη συζήτηση πάντως. Άστο. |
|
|||
|
|||
Aγαπητέ Νίκο,
Το ερμήνευσες σε λάθος βάση.Δεν υπάρχουν δικά σας και δικά μας. Η Ελλάδα είναι μία και ο τίτλος "οι λησμονες" είναι σε πρώτο πληθυντικό. Σαν Ελληνας έγραψα και όχι ως Κύπριος παραπονούμενος. Ας το σταματήσουμε εδώ γιατί ήδη το έβαλες σε λάθος μονοπάτι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλά αν θέλουμε να γίνει αυτό θα πρέπει να πετάξουμε τις TV, να σκεφτόμαστε λίγο πριν πάμε να ψηφίσουμε και να αρχίσουμε να ανοίγουμε και κανα σοβαρό βιβλίο. Δυστυχώς ελάχιστοι είναι έτοιμοι να τα κάνουν και τα τρία, στο κράτος που λέγεται Ελλαδιστάν .... |
|
|||
|
|||
ωχ αδερφέ καλοκαιριάτικο τι θυμήθηκες ....
Αλλα κάτι άτομα σαν εσένα χαλάνε την ησυχία μας και δεν αφήνουν την Ελλάδα να κοιμηθεί ........ Ο ένας θυμάται τον Πόντο άλλος την Κύπρο κάποιος την Μακεδονία .... Σε λίγο θα θέλετε να θυμόμαστε και ένα μικρό συνωστισμό στην Σμύρνη Ε μαποια αφήστε μας να κοιμηθούμε Last edited by EOD-K9; 21-07-2009 at 20:11. Λόγος: ΟΡΘΟ/ΛΑΘΟΣ |
|
|||
|
|||
Σε λίγο δεν θα ξεχάσουμε και πώς λένε την χώρα μας...!!!!!
|
|
|||
|
|||
Μακάριε όπως το θέτεις, δίκιο και συγνώμη.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ | arisxios | Κράνη | 21 | 05-08-2009 16:32 |
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ | Gazi | Ανέκδοτα | 1 | 19-07-2009 04:18 |
ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΤΗΣ BRIDGESTONE | georgekostas | Χιούμορ | 12 | 01-06-2009 15:37 |
ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ | Alext | Ανέκδοτα | 9 | 23-05-2009 00:20 |
ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ MOTO GP 2008 | Corsair | Διάφορα | 2 | 13-03-2009 13:43 |