|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Και εσκασε η βομβα....
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Και εσκασε η βομβα....
|
|
|||
|
|||
για γέλια και για κλάματα άσε το άλλο πάει και το απόρρητο της αλληλογραφίας ??? |
|
|||
|
|||
Ε,ρε γλεντια.................. Αγαπη μου,σου στελνω το στριγκακι μου να σε φυλαει ο θεος εκει στο μετωπο που εισαι......... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολύ εκρηκτικός φάκελος . |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Λοιπον ασχετα με το οτι ηταν καλογρια , ασχετα με το ηθικο μερος ολης της ιστοριας , Γιατι βγαινει ολο αυτο στην φορα ?? δηλ ... Ο φακελος θεωρηθηκε υποπτος για τρομοκρατια ( φυσιολογικα ) ανοιχτηκε , πιστοποιηθηκε το περιεχομενο ' οτι σκ@τ@ και αν ειναι αυτο πλεον γιατι διαρρέει στην δημοσιοτητα ?
Αυτοι που ειναι αρκετα εξυπνοι ωστε να καταλαβουν ποτε ενα πακετο ειναι υποπτο , θα πρεπει να καταλαβουν επισεις πως οτι και αν ειναι αυτο δεν εχουν κανενα δικαιομα να βγαζουν τα απλυτα του καθε ενα στην φορα . Απροστατευτοι ειμαστε απο ολες της μεριες ... μονο υποχρεωσεις εχουμε και πουθενα δικαιοματα , εγω αυτο βλεπω .... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Και η δική μου .... | stam | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 1 | 04-02-2010 19:15 |
βομβα εξω απο την βουλη............ | gsmaniac | Ελλάδα | 9 | 10-01-2010 14:53 |
Και εγενετο χωματινη...! | emix | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 06-12-2009 19:15 |
Και πάλι Ξανθιές! | pepax66 | Ανέκδοτα | 0 | 24-11-2009 22:04 |
Και είναι | petkostas | Διάφορα | 10 | 07-10-2009 19:22 |