|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Βόλτα στον Άγιο Μερκούριο
Τώρα που έφτιαξε ο καιρός λέω την Κυριακή 5-4-09 να κάνουμε μια βόλτα προς τον ¨Άγιο Μερκούριο
Το ραντεβού θα είναι στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο κόμβο της Renault Η ώρα συνάντησης / αναχώρησης είναι στής 10 πμ,Βουρ για καφεδάκι στην πλατιά της Βαρυμπόμπης, και μετά κοπάνα προς της καταπράσινες στροφές του Άγιου Μερκούριου όση πιστή προσέλθετε |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βόλτα στον Άγιο Μερκούριο
ωραιότατο ακούγεται!!!
|
|
|||
|
|||
Μέσα!
|
|
|||
|
|||
Ωραιο ακουγεται!Αν προλαβω θα ειμαι μεσα!Προλαβαινω???????????
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και βέβαια αποφάσισέτο και μη σε νοιάζει
|
|
|||
|
|||
Αν έχω μηχανή (την άφησα σήμερα συνεργείο. Τα έχω δει όλα με τα σβησίματα που μου κάνει. Σήμερα είδα και έπαθα να γυρόσω από δουλειά. Η ειρωνία είναι ότι με το που την άφησα συνεργείο δούλευε ρολόι!!!!! Καταγεγραμμένη βλάβη, καμία!!!!), θα έρθω κι εγώ!
|
|
|||
|
|||
Το προβλημα ειναι οχι να το αποφασισω,αλλα να γινει καλα το ποδι...κακωση συνδεσμου στον στραγαλο τον δεξι.Θελει δεκαημερο κ δεν βλεπω να προλαβαινω!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Περαστικά
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω!!!!Ελπιζω να γινει γρηγορα καλα!Βαριεμαι να καθομαι...
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...... να σου στείλω μια νοσοκόμα φίλη μου ;;;;; .
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μέσα στον Διαστημικό Σταθμό | syan | Διάφορα | 12 | 25-03-2009 08:16 |
Αλλαγή ελαστικού, στον δρόμο. | kostas_366 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 10-03-2009 21:11 |
Περαστικά στον PortoLeone | GS_maniac | Κοινωνική ευαισθησία | 36 | 09-01-2009 23:40 |
Τί περιμένω από τον Άγιο Βασίλη.... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-12-2008 15:57 |
Επιδιόρθωση στον Internet Explorer | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 20-12-2008 14:04 |