|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ψαχνω .....route planner
......για ελλαδα, να το εγκαταστησω στο netbook και να μπορω να σχεδιαζω τις διαδρομες μου, οπως ειναι πχ το microsoft autoroute για την ευρωπη........
μεχρι τωρα βολευομουν με το mapsource και τους χαρτες της ANAVASIS & AUTODRIVE HELLAS αλλα στο desktop στο netbook δεν δουλευουν (δεν τους διαβαζει)........ οποιος εχει καμια ιδεα για προγραμμα (igo,navigon,κλπ,κλπ) ας την πει και φυσικα και απο που μπορω να το κατεβασω ευχαριστω |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ψαχνω .....route planner
Θοδωρή εφ' όσον αποκλείεις τα εν λόγω προγράμματα, νομίζω μόνον online με Google Maps ή ViaMichelin Brence Map: Detailed maps for the city of Brence.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
googlare "cyg-atrt", tha vreis iso [ekdosi 2010] gia tin anagki sou
|
|
|||
|
|||
Αν έχεις την δυνατότητα να έχεις πρόσβαση internet κατα την γνώμη μου πιστεύω ότι κάτι καλύτερο από το google maps δεν παίζει να υπάρχει!!!
|
|
|||
|
|||
λαθος μου που δεν το διευκρινησα στο πρωτο post με ενδιαφεριε κατι που να μην θελει ιντερνετ ωστε να βγαζω διαδρομες και να τις αποθηκευω (οπως εκανα μεχρι τωρα με τα παρπανω ) οταν ειμαι σε μερος χωρις wifi και δεν εχω τι να κανω..........γιατι αν υπαρχει wifi σερφαρεις και περναει η ωρα
|
|
|||
|
|||
το βαλα να κατεβει και βλεπουμε !
|
|
|||
|
|||
tha deis ayto... goustareis?
|
|
|||
|
|||
αυτο κατεβαζω ?
αυτο το χω αλλα δεν εχει αναλυτικα την ελλαδα οπως την ευρωπη....εγω θελω κατι μονο για ελλαδα οσοι εχουν mapsourse με anavasi και autodrive κλικαρουν το ''εργαλειο πορειας'' και αυτο ζωγραφιζει μονο του .............αυτο θελω αλλα τα win7starter μαλλον δεν μου διαβαζουν τα αρχεια .......ενω τα win 7 ult kai winxp δεν εχουν προβλημα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
mipos tote lysi einai na valeis apla allo leitourgiko? p.ch. ta seven tha sou trone ligoterous porous kai sigoura tha boroun na diavasoun tous chartes, afou eisai exoikiomenos me to mapsource [apla nomiza, mipos eiches kapia palaioteri ekdosi autoroute, giati edo stin 2010 kapos kala einai i Ellada, an kai den sygkrinetai me autodrive i anavasi fysika...] |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Site για χάρτες,route planner?? | tsompanis | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 17-01-2011 14:43 |