|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Motocross στη Σύρο!
Αγαπητοί φίλοι,
Πριν από λίγες μέρες βρέθηκα σε ένα ωραίο καλοκαιρινό γεγονός στη Σύρο. Στο στρατόπεδο της πόλης για 4η συνεχή χρονιά διεξήχθησαν αγώνες motocross και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό! Μου θύμισε ανάλογες εποχές του 80 στο Σχηματάρι, με Σπυριδόπουλο, Τασούλα, Μπαξεβάνη κλπ, θυμάστε; Κατα τη διάρκεια του αγώνα εντόπισα με τον τηλεφακό μια συνάδελφο φωτογράφο με ένα username στο t-shirt της, που κάτι μου θύμιζε, κάτι μου θύμιζε... Μετά τον αγώνα θυμήθηκα ότι την είχαμε καλωσορίσει και σ' αυτό το φόρουμ! (Εμ, αν έβλεπα rduke να γράφει, θα το θυμόμουν αμέσως! ) Αρκετά καλοί οι αγώνες με κανα - δυο παραφωνίες που θα τις δείτε στις φώτο που ακολουθούν. Ιδού η αλητάρχης του αγώνα: Τα πριόνια ξεχύνονται, όλα καλά στην πρώτη στροφή! Ουπς! Εδώ είμαστε! "Τερμάτισε" που λένε! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Motocross στη Σύρο!
Ωραιο θεαμα..................
....................τον αληταρχη εννοω! |
|
|||
|
|||
Ωραίο το παλληκάρι, πολύ γρήγορο, αλλά με κοντομάνικο και χωρίς προστατευτικά σε αγώνα motocross δεν είχα δει ποτέ μου! Και η Ερμούπολη στο βάθος... Ο αναβάτης αυτός που βλέπετε, είναι 12 χρονών! Μιλάμε για πολύ γκάζι! Τα μάτια αυτού του καημένου πρέπει να υπέφεραν πολύ από τη λάσπη της βρεγμένης πίστας... Δείτε στην επόμενη φώτο τι έκανε αυτός ο "νικητής"... Παρακολουθούσα με τη ψυχή στο στόμα, να κάνει στη συνέχεια το "γύρο του θριάμβου" με αυτήν την κοπελίτσα από πίσω. Τέσσερεις φορές κόντεψε να φύγει από τη σέλα η καημένη... Χώρια που η σημαία κυμάτιζε διαρκώς στο πρόσωπό της και δεν μπορούσε να δει τίποτε! Καλη συνέχεια στο καλοκαίρι σας! |
|
|||
|
|||
Γιώργο ευχαριστούμε για την ενημέρωση, και για το θεαμα,
καλά να περνάς............... |
|
|||
|
|||
GEMARA ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! respect
|
|
|||
|
|||
Νάσαι καλά, ευχαριστώ! (και που νά΄ τρεχα δηλαδή!!! )
|
|
|||
|
|||
Πολυ καλο το φωτορεπορταζ.Ευχαριστουμε!
|
|
||||
|
||||
Άψογη η κάλυψη του αγώνα ....
|
||||
|
||||
Μίλησες με την Μαρία ;;;;
|
|||
|
|||
Άψογη φωτοπαρουσίαση Γιώργο!!!
Τα έχουμε ξαναπεί. Θα σε χρίσουμε επίσημο φωτορεπόρτερ του forum!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βολτόμετρο στη BMW μας !!!! | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 41 | 02-06-2012 18:41 |
Τραγωδία στη Μεσόγειο | yannis | Κοινωνική ευαισθησία | 21 | 25-09-2009 18:36 |
12ώρες στη Γκιώνα | Ionlab | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 17-06-2009 00:46 |
νεος στη παρεα | jim1100gs | Καλώς ήλθατε | 21 | 24-05-2009 23:34 |
Ο Βέγγος στη Eurovision!!! | vtheo | Αστεία Video | 11 | 23-05-2009 20:51 |