|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
dainese μποτες
λοιπών έχουμε και λέμε οι μπότες είναι τουριστικές με μεμβράνη d-dry και νούμερο 43 αγορασμένες αρχές του 2010 ελάχιστα φορεμένες διότι τις πήρα ακριβώς στο νούμερο μου με αποτέλεσμα να με στενεύουν και μετά από καμιά ώρα να γίνονται κουραστικές με αποτελεσμα να χρησιμοποιώ τις παλιές μου νούμερο 44
το δέρμα τους στο κουντουπιε δεν έχει τσακίσει ακόμα καλά καλά. Η τιμή που τις δίνω είναι 90 € ή τις ανταλλάσσω με 44 νούμερο παρόμοιας κατάστασης πάντα (dainese κατά προτίμηση) ακολουθούν φώτο 1) 2) 3) 4) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: dainese μποτες
Ωραίες μπότες.Καλοπούλητες
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
παιδιά για να βοηθήσω στην αγγελία επειδή είχα κάποιες ερωτήσεις να επισημάνω πως εγώ φοράω 43 σε puma και 44 σε nike οι μπότες με κάνουν αλλά μου είναι σφιχτές με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω χοντρή κάλτσα τον χειμώνα (εδώ να σημειώσω πως δεν έχουν ανοίξει τελείως ακόμα)
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΕΣ
|
|
|||
|
|||
Τις μπότες τις δοκίμασα και ενημερώνω ότι είναι σε κατάσταση καινούργιας!
Πολύ ωραία φόρμα, και σχέδιο, κ πολύ καλα κουμπώματα κ προστασίες στον αστράγαλο. Αριστη κατασταση, αλλα δυστυχως μου είναι στενές, Γνώμη μου κατάλληλες για αυτού που φορούν 42 νούμερο η 42 μισό. Ευχαριστώ τον πωλητή για την ευκαιρία επιστροφής κ την συνεργασία. Καλοπούλητες, αξίζουν πραγματικά |
|
|||
|
|||
οι μπότες περιποιήθηκαν και πακεταρίστηκαν έτοιμες για τυχόν αποστολή
and new foto 1) By joujoui at 2011-12-06 2) By joujoui at 2011-12-06 3) By joujoui at 2011-12-06 |
|
|||
|
|||
kαλοπούλητες Γιώργο!
|
|
|||
|
|||
οι μπότες πουλήθηκαν
παρακαλώ να κλειδώσει ή διαγραφεί η αγγελία ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
REV'IT 'H DAINESE???? | lostre7 | Ένδυση | 30 | 06-01-2011 17:00 |
χαριζεται μπουφαν dainese No 52 | wet & dirty | Χαρίζεται | 26 | 23-12-2010 01:57 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ DAINESE D-DRY No52 ΚΑΙ ΜΠΟΤΑΚΙΑ DAINESE No43 | manos bmw | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 01-09-2010 09:04 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ DAINESE ΜΠΟΥΦΑΝ | platanos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 07-04-2010 23:03 |