|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
σουπίτσα!
γεια χαρά.
πηγαίνοντας για νότια Κρήτη σήμερα, πάμε να περάσουμε κάθετα ένα ποταμάκι. Μπαίνω με 20-30 χμ/ωρα, ψιλοπλαγιασμένος, χαιδεύω το γκαζάκι για να φύγω και η μπέμπα με αποχαιρετάει, σύρθηκε 2 μέτρα και σταμάτησε. Ζημιά μηδαμινή. Γδάρθηκε το προστατευτικό καπάκι του κυλίνδρου, καθώς και η μονή στέκα στη βάση της που σήκωσε όλο το ζόρι της πτώσης. Τιμόνι, μαρσπιέ, εξάτμιση απολύτως τίποτα. Ευτυχώς. Εγώ δεν έπαθα τίποτα. Με σώσανε οι μπότες που τραβήξαν όλο το βάρος και σύρσιμο της μηχανής. Παιδιά πάντα ρούχα, μπότες και γάντια ακόμα και στην πιο μικρή κι ανέμελη βόλτα. Πάμε γι άλλα! υγ. Εντύπωση μου κάνει που το αντισπιν δεν πρόλαβε να μπει.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: σουπίτσα!
αφου εσυ εισαι καλα μη σε νοιαζει τιποτα
τα εργαλεια δεν παθαινουν τιποτα αλλα και να παθουν προεχει η ΔΙΚΗ μας υγεια!! παντα ορθιος! |
|
|||
|
|||
από εδώ και πέρα πάντα όρθιος φίλε.......
η εμπειρία σου....μάθημά μας...... ΥΓ και εμένα με έχει προβληματίσει η μη ενεργοποίηση του antispin στη δικιά μου.... η εντύπωσή μου είναι πως ενεργοποιείται μεν, πολύ πολύ αργά δε |
|
|||
|
|||
στο ποταμάκι ψιλοπλαγιασμένος?
τι να σου κάνει και το αντισπιν |
|
|||
|
|||
εσυ να σαι καλα!
|
|
|||
|
|||
ευχαριστώ φίλοι.
απλά θέλω πάλι λίγες μέρες για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη στη μπουμπού στα πλαγιάσματα.. |
|
|||
|
|||
αφου εσυ εισαι καλα ολα τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα!!
|
|
|||
|
|||
...στα ποτάμια;
|
|
|||
|
|||
γενικώς βρε..
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου το ποτάμι θέλει γκάζι και διάβασμα να βρεις το πιο ρηχό σημείο από όπου θα περάσεις.To antispin πρέπει να το απενεργοποιείς,αν κάπου κολλούσες θα έμπαινε το antispin η μοτό θα έσβηνε και μετά η πτώση θα ταν σίγουρη.
|
|
|