|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Χρόνια πολλά στον ALX ... (40)
Φίλε Αλέξανδρε Πολύχρονος !!!! Να έχεις υγεία για χρόνια πολλά ΚΑΙ καλά !!! . Y.Γ. Χρόνια πολλά ΚΑΙ για την ονομαστική σου εορτή !!!.
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χρόνια πολλά στον ALX ... (40)
Αγαπητέ Αλέξανδρε Χρόνια Πολλά και Καλά!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αλέξανδρε Χρόνια σου Πολλά για την ονομαστική εορτή σου και πολύχρονος για τα γενέθλια σου
|
|
|||
|
|||
Φιλαράκι Αλέξανδρε,
πολύχρονος και για τα γενέθλιά σου και για την γιορτή σου!!! . |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χρόνια Πολλά στους Αλέξανδρους & στις Αλεξάνδρες !
Χρονια πολλα!!!
|
|
|||
|
|||
να τα εκατοστίσεις φίλε με τις καλύτερες ευχές μου και για την ονομαστική σου εορτή |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χρόνια Πολλά στους Αλέξανδρους & στις Αλεξάνδρες !
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
|
|
|||
|
|||
Σαν δυο μικρές αναπνοές
τα χρόνια πέρασαν μα εγώ, ο ίδιος έμεινα. Ασπρίσαν λίγο τα μαλλιά μου σκιές βαρύνανε τα μάτια μου, ακόμα μοναχός νυχτώνω με 'κείνη τη βραχνή μου φυσαρμόνικα. Ευχαριστώ παιδιά... να 'στε καλά. |
|
|||
|
|||
πολυχρονος και ευτυχισμενος.... μπηκες στην καλυτερη δεκαετια για εναν αντρα,σου ευχομαι να την χαρεις |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Αλκέτα | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 4 | 26-05-2010 13:23 |
Χρόνια πολλά στον Χαράλαμπο ................. | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 21-02-2010 17:38 |
Χρόνια πολλά στον Δαναό & στον Νικόλα (danaos)+(Νικολας33) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 49 | 09-02-2010 12:48 |
Χρόνια πολλά στον Στέφανο........... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 11 | 31-12-2009 00:48 |
Χρόνια πολλά στον Διονύση.......... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 23 | 22-12-2009 16:54 |