|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τ-ΜΑΧ ΑΒS '05
T-MAX 500 ABS '05,πρωτο χερι,σε αριστη λειτουργικη και εμφανισιακη κατασταση.Προερχεται απο το μεγαλο service(ενδεικτικα αναφερω οτι στις 22.000 χλμ αλλαχθηκε ο ιμαντας κινησης,τα φιλτρα μεταδοσης,τα μπουζι,η βαλβολινη μεταδοσης,υγρα φρενων,τακακια και ρυθμιστηκαν οι βαλβιδες,).
Σαν εξτρα εχει τα εξης: .variator J-COSTA .ζελατινα MRA RACING .φιλτρο αερος DNA .σωληνακια φρενων υψηλης FREN TUBO .συναγερμο GT ALARM .πλατη συνεπιβατη YAMAHA .λευκα φλας .MEM JET .καινουργια λαστιχα BRIDGESTONE. .γεφυρωμενα φωτα και στις δυο σκαλες Φωτογραφια θα ανεβασω αυριο. Επισυναπτω το link για φωτο και λεπτομερειες επικοινωνιας. Yamaha T-MAX 500 ABS '05 - € 5.699 EUR (Συζητήσιμη) - Car.gr Ενδεχομενη ανταλλαγη με BMW R1200GS ειναι υπο συζητηση. Y/Γ:Προς αποφυγη παρεξηγησεων,ο λογος που ανεβασα εδω την αγγελια ειναι επειδη θελω να παρω GS. Last edited by mars; 26-10-2011 at 21:06. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τ-ΜΑΧ ΑΒS '05
19:52 Εγγραφή και 20:02 ΠΩΛΗΣΗ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτό καλό θα ήταν να το βάλεις απο την αρχη.... είμαι περίεργος,,,,τους όρους χρήσης....τους δειάβασες |
|
|||
|
|||
Εχει βελτιωθει πολύ σε ταχύτητα το φορουμ
πιθανον τα 10 λεπτα να καταναλώθηκαν στην συγγραφή του σχετικου κειμενου Δεν θα πάρω από τα μούτρα τον πωλούντα με την ιδοτελή σκέψη ότι πιθανον, να έχουμε ένα ακόμα ευτυχισμενο συμφορουμιτη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
παλίοδιπλωμάτη γιά να δόύμε λοιπον....υποψήφιος νέος ιδιοκτήτης ή καιροσκόπος θα....κανω υπομονη |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Cool baby! Cool! Καλοπούλητο! Κι εγώ πρωτομπήκα στο φόρουμ ψάχνοντας πληροφορίες για το dakar που ήθελα να αγοράσω τότε και κόλλησα. Κάποια στιγμή το είχα κάνει θέμα αυτό που λες. Συμφωνώ κι εγώ ότι είναι κάπως.... |
|
|||
|
|||
Η αναζητηση συνεχιζεται...
|
|
|||
|
|||
Τον έπιασες ρε Βασίλη τον Κώστα από τα μούτρα...αν ήμασταν στο στρατό δεν θα σε ήθελα με τίποτα για επιλοχία αδερφέ μου
Καλή πώληση Κώστα και με το καλό το όποιο (νέο ή μεταχειρισμένο) GS. |
|
|