|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
για τον ARGI τον γρινιαρη...
παμε MALAGA το καλοκαιρι?
ξερω οτι σου αρεση η πεζοπορια... για δες τι λες εισαι μεσα? βαλτο φουλ στην οθωνη να το απολαυσης... Last edited by γιαγια αρκουδα; 18-12-2010 at 13:00. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: για τον ARGI τον γρινιαρη...
κοιτα που καταλιγη
|
|
|||
|
|||
Ρε Γιώργο, τι είναι αυτό ??? μου έφυγε ο τάκος...!!!!!
Θεός φυλάξη...!!!! ΔΕΝ μπορώ να κάνω αυτήν την πορεία γιατί.... Α. Δεν με αντέχουν τέτοιου είδους κατασκευές!!! Β. Μου θυμίζει DOOM παιχνίδι και δεν μου αρέσει... Γ. Αμα κάνω αυτήν την πορεία, θα αδυνατίσω, πράγμα που δεν το θέλω... Ερχονται δύσκολες ημέρες..!!!!! Δ. Ποιό σημαντικό .... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ.... Αρα απορρίπτεται..!!!!! Γρινιάρης Εμουά..... |
|
|||
|
|||
το Δ ειναι και το βασικοτερο δεν το σκευτικα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να τον χαιρόμαστε τον... λεβέντη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 5 | 20-09-2010 17:34 |
CSS βιντεο με τον αντι τον εκπεδευτη μου που βρικα | γιαγια αρκουδα | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 23-08-2010 11:50 |
Σάββατο βράδυ - Κρασάκι με τον ...Argi | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 25-05-2010 14:24 |
Να και κάτι ευχάριστο... για μας, όχι για τον κλέφτη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 13 | 13-05-2009 01:09 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 23:24 |