|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
12 Χωρες...12.000 χιλιομετρα.....μερες?????
Ορεστιάδα-Μαρόκο. Το πλάνο αυτού του ταξιδιού αποφασίστηκε μια κρύα μέρα του Δεκέμβρη μαζί με την κοπέλα μου ΄΄συνοδηπόρο΄΄ μου Κική και την ‘’μπέμπα’’ μας. Έτσι άρχισε κ η αποταμίευση των χρημάτων μας από νωρίς ώστε το καλοκαίρι προς φθινόπωρο να το πραγματοποιήσουμε. Έτσι πέρασαν οι μήνες και πλέον μετράμε μέρες αντίστροφα ώστε να φορτώσουμε την ‘’μπέμπα’’ και να αρχίσουν να βγαίνουν αληθινά όλα σιγά σιγά.
Το ταξίδι μας λοιπόν από Ορεστιάδα με προορισμό το Μαρόκο ξεκάνει στις 24 Αυγούστου με την πρώτη ανατολή του Ήλιου. Θα διασχίσουμε τα Βαλκάνια, θα περάσουμε ένα μέρος της Ιταλίας, τα παράλια της Γαλλίας και μετά θα κατευθυνθούμε λίγο βορειότερα , σε πιο μικρές θερμοκρασίες, στα Πυρηναία όρη της Ανδόρρας. Θα συνεχίσουμε για Ισπανία απ όπου θα καταλήξουμε στην Πορτογαλία , όπου θα παρευρεθούμε στο travel meeting της tourateg για μια νύχτα καθώς δεν θέλουμε να χάσουμε χρόνο . Κι έτσι κατευθυνόμενοι στον τελικό μας στόχο από Γιβραλτάρ θα πάρουμε καράβι και θα περάσουμε στην Ταγγέρη. Εκεί έχουμε προγραμματίσει 13 διανυκτερεύσεις , ώστε να γνωρίσουμε τα περισσότερα μέρη του Μαρόκου. θα πάρουμε πλοίο για Γένοβα το όποιο διαρκεί 51 ώρες περίπου . Συνεχίζουμε προς Δαλματικές ακτές, Μαυροβούνιο, Αλβανία και ΤΕΛΟΣ φτάνουμε στα πάτρια εδάφη …!!! Καλα χιλιομετραααααα |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 12 Χωρες...12.000 χιλιομετρα.....μερες?????
Καλο ταξιδι.....
Το νου σας..... |
|
|||
|
|||
πωωω !..τι σχεδιο ειναι αυτο!!!.... ταξιδαρα!...και το βρίσκω ακομα πιο ομορφο γιατι θα το μοιραστείς με την καλη σου!
...με το καλο φιλε μου! ..και να προσεχετε!..θα περιμενουμε τα νεα σας! |
|
|||
|
|||
Με το καλό , να προσέχετε
|
|
|||
|
|||
Το έλεγες και το έκανες ψηλέ...
Καλό ταξίδι να έχετε Γιώργος Μαρία Last edited by REK; 09-08-2013 at 00:01. |
|
|||
|
|||
Καλο δρομο τρελοπαιδα!!!!
Σας περιμενουμε στο γυρισμο απο σαλονικα να μας τα πειτε απο πρωτο χερι!!!! |
|
|||
|
|||
Κάνει το δικο μου πλανο να δείχνει βόλτα για καφε...
Μπράβο με το καλο...καλα χιλιόμετρα...και να το ευχαριστηθείτε στο έπακρο...!!! Send from my Moto Guzzi Breva using Tapa Tapa Tapa Talk |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστουμε πολυ ολους.... μουτρο εχουμε σκοπο στο γυρισμο αν εχει μεινει κανα ευρο να κανουμε κ βολτα στην ελλαδα για να δουμε φιλους...
|
|
|||
|
|||
Καλο ταξιδι φιλαρακι ολα να πανε καλα να το χαρειτε.ομορφο ταξιδι μπραβο
|
|
|||
|
|||
καλούς δρόμους αγορινα μου
ζηστε την ταξιδαρα αυτή μΕ τον καλύτερο τροπο.... |
|
|