|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Uvex enduro carbon large!
Δίνω το μόλις 2 εβδομάδων κράνος μου γιατί τελικά δεν με βολεύει τόσο και δεν χωράει στην βαλίτσα λόγω γείσου..........
Είναι βέβαια ολοκαίνουργιο με 2 ζελατίνες γνήσιες light dark, τσάντα μεταφοράς γνήσια το κουτί του και όλα τα παρελκόμενα..... Χρώμα ασημί μαύρο FULL CARBON! Τιμή με τα μεταφορικά δικά μου 350€ σε όλη την Ελλάδα! Size large! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Uvex enduro carbon large!
Αγγελε να με συγχωρείς αλλά το γείσο μπαίνει και βγαίνει πανεύκολα.Για ξανασκέψου το.
|
|
|||
|
|||
Δεν αντιλέγω σε αυτό...........
Τώρα παρήγγειλα ένα BELL m4r carbon που είδα απο έναν συμφορουμιτη... |
|
|||
|
|||
Aγγελε το bell ειναι ΚΡΑΝΑΡΑ,απλα δεν ξερω αν συναπτει με τον τυπο της μοτο σου,παρολλα αυτα να ρωτησω ενα φιλο που ψαχνει για το συγκεκριμενο κ θα σου πω,σε τι δεν σε βολευει?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το UVEX τελικά όπως είπα δεν με βολεύει απο θέμα γείσου κτλ αλλά είχα πάντα full face και μάλλον δεν το βολεύομαι Το κράνος δεν έχει κανένα ελλάτωμα απλά εγώ ότι μου αρέσει θέλω να το δοκιμάζω.......... |
|
|||
|
|||
Για πάμε να φύγει και περιμένω μέσα στην εβδομάδα το BELL....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
up we go!
|
|
|||
|
|||
300€ και τα μεταφορικάδικά μου σε ΟΛΗ την Ελλάδα!
|
|
|||
|
|||
Up........
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Uvex enduro carbon! | Aggelos-Syros | Κράνη | 14 | 22-07-2011 10:50 |
Πωλείται κράνος UVEX WING RS 745 | ilias_k75 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 02-07-2011 21:10 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΡΑΝΟΣ UVEX ENDURO CARBON | GO. | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 03-05-2011 23:59 |
Υπαρχουν γνωμες??? Givi-Uvex-Nexx | Wicked_GS | Κράνη | 4 | 30-04-2011 01:56 |
Πωλειται κρανος UVEX gt350 | kosta12gs | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 14-12-2010 00:09 |