|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ο καφές της Αχαϊας την Τετάρτη 22.05.2013
Η συνάντηση (καφές) θα γίνει στο γνωστό ΚΑΦΕ ΣΤΑΘΜΟΣ στο λιμάνι Τετάρτη 22.05.2013 και ώρα 17.00 Νωρίς Νωρίς ανέβηκε αυτή η συνάντηση ....... Γιατί ????????? Τα Red Arrows πάνω από την Πάτρα Τα Red Arrows πήραν έγκριση από το ΓΕΑ, για να πραγματοποιήσουν μια πλήρη επίδειξη πάνω από την Πάτρα, σε αναγνώριση της άψογης υποστήριξης που είχαν κατά την εκπαίδευσή τους στην 117ΠΜ, διάρκειας τριών εβδομάδων. Η επίδειξη θα γίνει στις 22 Μαΐου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, στο κεντρικό λιμάνι. Από πληροφορίες που έχω είναι πάρα πολύ καλοί και είναι μια ευκαιρία και για άλλα μέλη του forum να επισκεφθούν την Πόλη μας και να διαπιστώσουν πόσο καλά περνάμε στις συναντήσεις μας. Μάλλον πέρασαν καλά στο Καρναβάλι ... (τότε γινόταν και η εκπαίδευσή τους) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο καφές της Αχαϊας την Τετάρτη 22.05.2013
Ετυχε κ τους ειδα οταν ηταν στην 117ΠΜ. Δεν υπαρχουν λογια για αυτους τους πιλοτους τους βλεπεις κ νομιζεις δεν ειναι πραγματικοτητα.
Μπραβο ΟΘωνα. Σιγουρα θα ειμαι εκει. |
|
|||
|
|||
Πολύ καλή η ιδέα και μπράβο Όθωνα που μας το είπες μέσα κι εγώ σίγουρα!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μέσα και γώ!!!!
|
|
|||
|
|||
Οι πιλοτοι διαφιμηζουν τους πιλοτους ,,,,,,ετσι Οθωνακο,καταπλικτικη ιδεα μπραβω μεσα και εγω προτα ο θεος καλι μου φιλοι
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ααααααα.
Θα ειμαι κ εγω κρυωμενος σε λιγες μερες.....λεω μηπως.... |
|
|||
|
|||
Όχιμην λες είναι αυστηρά προσωπική νοσοκόμα.
|
|
|