|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εργαλειοφόρος τροχήλατος
Λοιπόν καλοί μου φίλοι...επειδή μου αρέσουν τα πάσης φύσεως μαστορέματα και είμαι μανιώδης συλλέκτης εργαλείων, χρειάζομαι ένα "έπιπλο" με αρκετά συρτάρια για να τα αποθηκεύω ώστε να μου είναι εύκολα προσβάσιμα αλλά να μπορώ και να τα μεταφέρω.
Κάτι σαν αυτό της παρακάτω εικόνας δηλαδή Οι τιμές τους (για καινούριο) ξεκινάνε από 300€ και ανεβαίνουν (δηλαδή ψιλοαπαγορευτικό για τις μέρες της τρόικας) Έχει κανείς υπόψη του για κάτι τέτοιο μεταχειρισμένο από κάποιον που να μην του χρειάζεται ? κάθε γνώμη ή βοήθεια δεκτή |
|
|||
|
|||
Δες car.Εγω πηρα απο λουι στα 99.
Sent from the dark side of the moon. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Εργαλειοφόρος τροχήλατος
Απόσπασμα:
Για ρίξε κανένα link ... |
|
|||
|
|||
Ο louis.de εχει μια rothenwald κοκκινη στα 149ε.Αυτη κατα περιοδους τη βγαζει στα 99 κ με κουπονι που μου στελνει με το newsletter δεν πληρωσα ουτε μτφ.
Με λιγη υπομονη να την ξαναβγαλει στα 99 κ 15 τα μεταφορικα θα εχεις στην πορτα σου μια ποιοτικη κατασκευη. Εβρισκα στο car με 120€ 2 συρταρια κ ενα ντουλαπι κ τη δικια μου στα 150€.Αν τωρα ο χωρος δε σου φτανει παιρνεις μια τροχηλατη μεταλλικη συρταριερα απο Ικεα που βγαινει σε κοκκινο ή μπεζ στα 25 € κ καθαρισες.Για τα ψιλολοιδια. Sent from the dark side of the moon. Last edited by Orfeus; 14-04-2013 at 23:26. |
|
|||
|
|||
Sent from the dark side of the moon.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εργαλειοφόρος τροχήλατος
Το έχω δει αυτό από louis.de απλά θα προτιμούσα κάτι χωρίς ντουλάπι στο κάτω μέρος καθώς αυτά που θέλω να βάλω δεν είναι τόσο ογκώδη.
Βέβαια.... Για 100ευρω είναι μια χαρά εδώ που τα λέμε..... Θα ψάχνω και για κάτι άλλο πιο κοντά σε αυτό που θέλω στο μεταξύ και αν το βγάλει το louis βλέπουμε |
|
|||
|
|||
Ειναι διαιρουμενο κ το ανω τμημα μπορει να μπει μεσα στο ντουλαπη κ στην ουσια να ναι μια τεραστια συρταριερα.
Sent from the dark side of the moon. |
|
|