|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αξίζει η εισαγωγή μοτό από το εξωτερικό ;;;;
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΙΑ R 1200 GS ADV ΤΟΥ 07 Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥΣ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ)... ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ? ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΙΒΟ??? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ!!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Πιστευω οτι υπαρχουν τετοιες ευκαιριες απο το εξωτερικο....Συνηθως εξω τις εχουν τουμπανο και αξιζει τον κοπο να την φερεις....Αυτα!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αξίζει η εισαγωγή μοτό από το εξωτερικό ;;;;
Κάποτε άξιζε.
Τώρα όχι. Οι τιμές έχουν πέσει πολύ Ελλάδα. |
|
|||
|
|||
Αν δεν τίθεται θέμα εγγύησης, κάποια μαγαζιά εδώ δίνουν εγγύηση στα μεταχειρισμένα, τότε ναι συμφέρει. Αν δεν κάνω λάθος, όλα τα έξοδα για την εισαγωγή, εκτελωνισμοί πινακίδες κλπ, ανέρχονται περίπου στα 2.000€. Οπότε το βλέπεις αν σε συμφέρει....
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν επειδή το έψαξα από πολύ φίλο που φέρνει φορτηγά από Γερμανία.... ΔΕΝ.... Όπως αναφέρει και ο φίλος έχουν πέσει οι τιμές εδώ Ελλάδα αρκετά και ό,τι βρίσκεις εδώ το βρίσκεις στην ίδια σχεδόν τιμή Γερμανία..... Οπότε δεν αξίζει. |
|
|||
|
|||
Οτι είπαν οι παραπάνω συν οτι είσαι υποχρεωμένος να την δώσεις μόνο σε ιδιώτη όταν έρθει η ώρα να την πουλήσεις για να πάρεις κάποιο νεότερο μοντέλο! Κανένας έμπορος (ειδικά εξουσιοδοτημένος) δεν θα στην πάρει για ανταλλαγή. Το κάνουν επίτηδες .
|
|
|||
|
|||
Είχα ενδιαφερθεί και εγώ για το θέμα που αναφέρεις. Το απέριψα διότι δεν έχεις κέρδος.
Εκτός βέβαια και εάν η τιμή πώλησης εκεί είναι συμφέρουσα................ |
|
|||
|
|||
Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΩΝΊΣΩ....
|
|
|||
|
|||
Δες την τιμή και τη χρονιά και δώσε τα στοιχεία σ ένα εκτελωνιστή να σου πει ακριβώς. Προσωπικά δεν πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο, είχα μπει κ εγώ λιγάκι στη διαδικάσια αλλά περιμένοντας, κάτι καλό θα σου κάτσει από Ελλάδα.
|
|
|||
|
|||
Οι καιροί είναι δύσκολοι και οι ευκαιρίες πολλές. Οι τιμές στα GS έχουν πέσει πολύ Ελλάδα. Αν ψάξεις θα βρεις καλές ευκαιρίες εδώ και το σημαντικότερο δεν θα ψωνίσεις γουρούνι στο σακί (εδώ μπορείς να την δεις πριν αγοράσεις)
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αξίζει να βάζουμε 100άρα βενζίνη ;;;; | sandy | Τεχνικά θέματα διάφορα | 52 | 24-04-2012 14:28 |
Θανατηφόρο με μοτό, κάτω απ' το σπίτι μου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Τι μας έτυχε | 36 | 31-07-2010 04:00 |
Sites για αγορές από το εξωτερικό και Ελλαδα | Benjamako | Επικαιρότητα | 7 | 27-12-2009 22:01 |
Εμβολιασμοί πριν από ταξίδια στο εξωτερικό. | Carduelis | Υγεία | 6 | 25-10-2009 19:08 |
Μερικά πράγματα για το βρεγμένο οδόστρωμα και την οδήγηση μοτό.... | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 22 | 25-07-2009 18:12 |