|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γνώμες για αγορά KTM 640 adventure
Λοιπόν ένας γνωστός μου δίνει το μηχανάκι που λεει ο τίτλος για 500€
Εχει γίνει αλλαγή μοτέρ απο το μαύρο που είχε παλια εχει μπει το μεταγενέστερο high flow επειδη το προηγούμενο το πήρε στα χέρια!! ΑΛΛΑ και αυτο το μοτερακι πλέον εχει κάποια ζημια με την αντλία νερου... Το μηχάνημα αυτη τη στιγμή ειναι συνεργειο και θα πάω αύριο να δω τι παίζει.. Με λίγα λόγια για να γίνει όπως πρέπει θέλειια ολική ανακατασκευή!! Για να μην κουραζω, το ερώτημα ειναι αν αξίζει απο όλες τις απόψεις;;; Δεκτές όλες οι γνώμες!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γνώμες για αγορά KTM 640 adventure
Επίσης έκανα ματσολια και έβαλα το θέμα όπου να ναι!!
Αν μπορει να το μεταφέρει κάποιος |
|
|||
|
|||
Φίλε μου μηχανικά δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω
Είχα το 98 version και ίσως ήταν το πιο διασκεδαστικό μηχανάκι που είχα ποτε Αν τα καταφέρεις και είσαι της περιπέτειας δεν θα το μετανιωσεις. Μακάρι να το είχα ακόμα ... |
|
|||
|
|||
Πανέμορφα τα KTMάκια!
Αλλά η προσωπική μου εμπειρία έχει πολύ πόνο ρε φίλε.. Λοιπόν..KTM ADVENTURE 620 1997..Αγορασμένο ολοκαίνουργιο..μετά από 21.000 ή 23.000 χιλιόμετρα (δεν θυμάμαι ακριβώς..), έκανε μπάμ!!!Το κόστος επισκευής, αρκετά μεγάλο και από εγγύηση τότε..κουκουρούκου!!!Μου είχαν πεί ότι έκανε μπάμ επειδή το συγκεκριμένο δεν έκανε για ταξίδι στην εθνική με σταθερό γκάζι!!!ΜΑΚΑΚΑ με πιάσανε!Αλλά..Ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα!!!Μετά ήρθε το DRάκι.. Από τότε έχουν αλλάξει προς το καλύτερο τα ktmάκια αλλά...ψυχικά τραύματα είναι αυτά.. |
|
|||
|
|||
Το ξέρω Βασίλη οτι ειναι κάπως ευπαθή αυτα τα μηχανάκια, αλλα Φαντάσου οτι το KTM που είχες το εχει απο τότε μέχρι τωρα ένας γνωστός και από οτι ξέρω δεν του εχει κάνει Κιχ εκτός απο κατι ψιλά μερικές φλατζες κλπ.. Και εχει κοντα στις 100χιλ!
|
|
|||
|
|||
Δεν θέλω να σε επηρεάσω ρε Μιχάλη αλλά..ψυχικά τραύματα είναι αυτά..
Είναι ρε φίλε πάντως κ@υλι@ρικα μηχανήματα!Μη λέμε βλακείες!.. |
|
|||
|
|||
Μιχάλη πέρνα απο τον Ηλία (ΚΤΜ) - αριστερά αρχή της Βουλιαγμένης. Σχεδόν απέναντι του gs-service.
Οτι σου πει αυτός περί ανακατασκευής... Αν σε συμφέρει οικονομικά... Χτύπα το !! |
|
|||
|
|||
Άστο. Τελικά θα σου βγει πολύ περισσότερο από όσο υπολόγιζες και το ψυχικό κόστος με τις "στραβές" δεν μπορείς να το βάλεις στον προϋπολογισμό.
Εκτός και αν είσαι του μαστορέματος και έχεις χώρο χρόνο και όρεξη να το φτιάχνεις μόνος σου και να το έχεις μπιζού. |
|
|||
|
|||
Πήγα χθες στο συνεργειο που ειναι το μοτο και μου είπε το μαστορι οτι μάλλον εχει ζημιά στην αντλία και δεν μπορει να προσδιορίσει το κόστος αν δεν το ανοιξει(λογικό)...Απο την αλλη το είδα και θέλει ΠΟΛΥ δουλειά, και ξενερωσα λίγο!! Μάλλον δεν ειμαι και πολυ μερακλης ! Πάντως μπορει να πάω μια βόλτα στο φίλο του αγγελου να μου πει τη γνωμη του.
|
|
|