|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...
Δεν πιστεύω ότι μου παρουσίασε πρόβλημα το RT μετά από 1500χλμ και μπροστά στο σπίτι μου μόλις επέστρεψα.
Συγκεκριμένα μόλις πάω να βάλω ταχύτητα και ενώ έχει πάρει μπρός ο κινητήρας,η μηχανή σβήνει. το έκανε μια δυό φορές στο λιμάνι του Πειραιά και τώρα μόλις έφτασα μπροστά στο σπίτι και έσβυσα για να ξεφορτώσω...μετά τίποτα για να την παρκάρω πιο πέρα. Πιστεύω οτι μάλλον είναι ο διακόπτης του πλαινού στάντ. Αν κάποιος έπαθε το ίδιο και ξέρει τι να κάνω μου λέει, αλλιώς πάω για κοίταγμα... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...
Νίκο 99% είναι ο διακόπτης του στάντ ρίξε λίγο σπρέι επαφών και τσεκαρέτο για να μην σου σβήνει και μετα στο συνεργείο για να καθαρίσουν καλά τις επαφές λύνοντας το. |
|
|||
|
|||
Λίγο σπρέι επαφών και όλα καλά.
Δεν είναι τίποτα, ως γνωστόν τα RT είναι ζωντανοί οργανισμοί και σου δείχνει με τον τρόπο του, οτι απλά ......δεν ήθελε να επιστρέψει απο τις διακοπές!!!! |
|
|||
|
|||
[QUOTE=HAWK_46;453267]Λίγο σπρέι επαφών και όλα καλά.
Δεν είναι τίποτα, ως γνωστόν τα RT είναι ζωντανοί οργανισμοί και σου δείχνει με τον τρόπο του, οτι απλά ......δεν ήθελε να επιστρέψει απο τις διακοπές!!!! Η αλήθεια να λέγεται,μόλις είδε το λιμάνι του Πειραιά κάτι έπαθε,λες το RT να είναι Βάζελος??????(Παναγία μου). |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
τσεκαρε τις βενζινες που βαζεις!!ριξε σπρευ επαφων στον ποπο του βενζινα και ριξτου ενα!
|
|
|||
|
|||
αυτο υπεθεσα και εγω,η βενζινη θα ειχε προβλημα.
|
|
|||
|
|||
[quote=Albatros;453297]
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το Μηχανάκι Νικόλα θέλει χιλιόμετρα εσύ το κακόμαθες στο καθισιό και του κακοφάνηκε που το πήγες βόλτα. Εγώ σε 4 μήνες 12.000 χιλιόμετρα και του άρέσει .Όσο τα έχουμε στα γκαράζ τόσο παθένουν ζημιές ,οξυδόνονται οι επαφές και ένα σωρό άλλα προβληματάκια για πέρνε το καθημερινά στην δουλειά να δείς θα σου ξαναβήξει
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|