|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γι'αυτούς που θέλουν να αλλάζουν κλίση στο τιμόνι τους..
σε 1200 GS & F 800 GS κυρίως έχει υπάρξει το θυληκό καρυδάκι σε αυτές τις βίδες torx που έχουν τα τιμόνια μας. Επειδή είναι πολύ χρήσιμο και λαμβάνουμε πολλά τηλεφωνήματα, το βάζω και εδώ να υπάρχει . Από την Twalcom
Φατνάζομαι οτι αυτό μπορεί να βρεθεί και σε καταστήματα , αλλά τουλάχιστον εδώ στην Πάτρα όσο έχουμε ψάξει,δεν είχαμε βρεί τίποτα. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γι'αυτούς που θέλουν να αλλάζουν κλίση στο τιμόνι τους..
Τιμή?
|
|
|||
|
|||
7,60 ευρώ κοστίζει
|
|
|||
|
|||
Σωστος ............
υπαρχει και σε κασετινα σε όλα τα νουμερα.................. |
|
|||
|
|||
oh yes
|
|
|||
|
|||
Παιδες εγω παντως πιο πρακτικες για αυτη την δουλεια εχω βρει, και εχω βαλει τις βιδες ταχειας απελευθερωσης της πλακας τιμονιου απο την Wunderlich, γιατι ξεβιδωνουν με το χερι χωρις εργαλεια, οποτε δεν χρειαζετε να κουβαλαμε μαζι το αντιστοιχο κλειδι torx. Για το 800 κανουν σιγουρα, για το 1200 δεν γνωριζω.
|
|
|||
|
|||
καλημερα ! είναι ακριβώς ίδιος ο κωδικός,και είναι μια χαρά και αυτό ! αυτή η λύση είναι απλά πιο φθηνή !! πολλές καλημέρες και φύγαμε για βόλτα τωραααααααααα
|
|
|||
|
|||
καλή βόλταααααααααα
|
Tags |
1200 gs, τιμόνι, κλίση, torx |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
βρε θέλουν ξύλο η όχι??? | Albatros | Ελλάδα | 13 | 29-05-2010 02:24 |
Αυτοκίνητα που οδηγούν μόνα τους | skippybi | Αυτοκίνητο | 2 | 12-05-2010 09:10 |
Πως να τρελανετε τους συνεπιβατες σας στο αεροπλανο!!! | DERTILAS | Χιούμορ | 15 | 09-03-2010 15:02 |
για αυτούς που η δουλειά, τους επιτρέπει ακόμα να ονειρεύονται... | skippybi | Διάφορα | 4 | 27-01-2010 23:55 |
Γυροσκοπική κλίση | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 23 | 24-11-2009 22:37 |