|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ερώτηση για κατόχους ZEGA CASE .
Θα ήθελα για όσους έχουν στη κατοχή τους τις βαλίτσες ZEGA CASE δλδ τις παλιές να μου πουν αν έχουν πρόβλημα γενικά με τη βροχή και τα νερά αν περνάνε μέσα στις βαλίτσες . Ευχαριστώ για το χρόνο σας . |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ερώτηση για κατόχους ZEGA CASE .
το τοpcase (εχω στο μοτο) ,και ειναι αδιαβροχο !
και οι βαλιτσες ειναι ιδιες. το κακο ειναι οτι τα πραγματα σου θελουν τυληγμα με καποια σακουλα γιατι το αλουμινιο αφηνει μαυριλα ! εγω εχω βαλει πισσοχαρτο αυτοκολητο (και για το θορυβο απο τα μεταφερομενα!) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και το χρόνο σου .
|
|
|||
|
|||
Αδελφέ εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη βροχή. Τop case δεν έχω, αλλά οι πλαϊνές όταν δεν πάω ταξίδι τις αφήνω στο μπαλκόνι με ήλιο και βροχή και δεν έχουν πάθει τίποτα εδώ και δύο χρόνια.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου .
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για μεταχειρισμένες... | jac | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 20-08-2010 00:30 |
Ερώτηση προς κατόχους f800gs | Neo | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 24-06-2010 01:43 |
Ερώτηση για καθαρή moto.. | Ted | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 02-02-2010 13:26 |
Ερώτηση για ταξίδι. | mentorasou | Info ταξιδιών εξωτερικού | 5 | 03-09-2009 00:14 |
Νεες Touratech Zega Pro! | killer | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 28-06-2009 22:35 |