|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Η λίστα των συλληφθέντων
Να προσθεσω μονο πριν θελησετε να το σβισετε, αν ειχε συμβει στα παιδια μου, στα παιδια σασ, στα παιδια καποιου φιλου εδω μεσα, αν θα θελατε να το πειτε παντου κ κριμα που δεν εχουμε κ φωτογραφιες των ζωων!!!
αυτη η λαμακια περι προσωπικων δικαιωματων κ ανωνυμιας ειναι π@π@ριες!!! ελπιζω να μην σβηστει... οριστε το αρθρο: Παρουσιάζουμε ολόκληρη τη λίστα, με πλήρη τα στοιχεία των παιδοφίλων που συνελήφθησαν με την κατηγορία της διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας. Θαυμάστε τους! Είναι οι: ---------------------------------------------------------------------- Είναι απίστευτη η φρίκη που μπορεί να κρύβεται μέσα σε κάποια απλά ονοματεπώνυμα... Πως μπορεί να υπάρχει τόση αδιαντροπιά στις ψυχές αυτών των ανθρώπων, που τους οδήγησε στην απαίσια εκμετάλλευση αθώων παιδικών ψυχών;; Last edited by syan; 26-02-2010 at 11:42. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η λίστα των συλληφθέντων
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου μαζί σου με τα χίλια αν αυτή είναι η λίστα με τους ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ενόχους! και οχι μόνο αυτό αλλά και πολλά περισσότερα τους αξίζουν!
Αν όμως είναι η λίστα με τους ΥΠΟΠΤΟΥΣ ή απλά κατηγορούμενους τότε είναι ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ η δημοσίευση αυτών των ονομάτων και θα έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί! Άλλο ύποπτος και κατηγορούμενος και άλλο ένοχος! |
|
|||
|
|||
Θα συμφωνήσω με το Νώτη και θα συμπληρώσω ότι πρέπει να αναφέρεις και την πηγή για να μπορούμε να αξιολογήσουμε όσο γίνεται την εγκυρότητα αυτών που γράφεις.
|
|
|||
|
|||
Προφανώς έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, ίσως να μην έχουν καν προφυλακιστεί........ θα έχει οριστεί δικάσιμος μετά από χ μήνες.....
οπότε... Έχω ξαναγράψει ότι όταν η δικαιοσύνη δεν είναι αμείληκτη και άμεσα εφαρμόσιμη χάνει τελείως το νόημά της είτε γι' αυτούς που κατηγορούνται είτε γι' αυτούς που παρακολουθούν την υπόθεση..... Ακούει Κανείς????? |
|
|||
|
|||
φιλοι μου, μετα απο καθε τετοιου ειδους εγκληματα που ΠΟΤΕ δεν βλεπουμε ονοματα στην τβ, κυκλοφορουν στο ιντερνετ μεσω μειλ κ διαφορων underground blogs, τα ονοματα των εκαστωτε "υποπτων", καθως αν βγει δημοσιως κατι ειναι αμεσως παρανομο κ κινδυνευεις με ποινη μεγαλυτερη απο αυτα τα καθικια που βιαζουν τα παιδια μας!!!! αυτη ειναι η ελλαδα ρε π@υστη μου!!! τρελαινεσαι ρε γμτ!!! κςλοκρατος!!!
βγαλτους αμεσως στην φορα!!! καντους ρομπα!!! σε γνωστους τους κ στην γειτονια τους!!! μονο ετσι κατι γινεται, ειναι μια αρχη. αν δεν τουσ δημοσιοποιησεις, θα φανε καμια 6μινι αναστολη (υα τους κλασουν μια μαντρα δλδ) κ μετα ποιοσ τους εμποδιζει να το ξανακανουν?!?! ειμαστε στην ελλαδα κ ξερετε πολυ καλα οτι απο ολα αυτα τα ζωα θα φανε φυλακη 2-3 απο αυτους κ οι υπολοιπη μια ποινη του ####υ. δυστυχως δεν εχουμε νομους. anyway, οπως ειπα κυκλοφορει κυριως μεσω μειλ εδω κ μερεσ, εμενα μου ιρθε σιμερα το πρωι, κ την προωθησα οπου μπορω. αποδειξεις δεν υπαρχουν ποτε εδω!!!
σορι που βριζω κ λεω για ολα, αλλα σε αυτο το μπουρδ@λο που λεγεται ελλαδα, το εχω αχτι μια φορα, μονο μια φορα ρε γμτ, να μπει φυλακη καποιος μεγαλος, καποιος με ονομα. δυστυχως εδω οσο μεγαλυτερο εγκλημα κανεις τοσο πιο ανεγγιχτος εισαι.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ας μου επιτραπεί λοιπόν η απόκρυψη των ονομάτων μέχρι τελικών αποφάσεων. Εξ άλλου ας μην ξεχνάμε οτι μέλος μας αστυνομικός στην Κρήτη, μας έχει αναφέρει στο παρελθόν περιστατικό οπου γυναίκα συνάδελφός του κατηγορήθηκε επειδή γείτονάς της, της έκλεβε το WiFi και το όνομά της διασύρθηκε στο νησί αδίκως ως αποδείχθηκε τελικά...Γι αυτό μεγάλη προσοχή σε αυτά τα θέματα!! |
|
|||
|
|||
Βασίλη δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Η δικαιοσύνη ούτε ακαριαία πρέπει ή μπορεί να αποδίδεται (εν βρασμώ είναι σαν αυτοδικία) ούτε αμείλικτη μπορεί να είναι (γιατί πρέπει να αναγνωρίζει όπου χρειάζεται ελαφρυντικά, δίχως εκδικητικότητα).
Όμως δεν θα πρέπει να διαπομπεύουμε ανθρώπους που δεν έχει αποδειχθεί οτι είναι ένοχοι απλά επειδή είναι ύποπτοι για κάποιο αδίκημα, έστω και το χειρότερο όπως η παιδοφιλία! Για φαντάσου να ήσουνα στη θέση κάποιου που δημοσιοποιείται σήμερα το όνομά του και μετά από 1-2 χρόνια αποδεικνύεται το αντίθετο! Επίσης δεν μας φταίνε σε τίποτε οι υπεύθυνοι του φόρουμ να τρέχουν σε δικηγόρους για κάθε δική μας κουταμάρα! Πρέπει να είμαστε σίγουροι πριν αρχίσουμε το πετροβόλημα και τη διαπόμπευση! Τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ! |
|
|||
|
|||
Μπράβο Στράτο!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλά δεν είναι λύση αυτό που κάνεις.. δεν διαφέρει και πολύ από το να πάρεις ένα περίστροφο και να αρχίσεις να πυροβολείς όποιον θεωρείς ύποπτο επειδή τον κατηγορούν ανώνυμοι δημοσιογράφοι από ανώνυμα blogs (άλλη πληγή αυτοί!) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ασφάλεια: Περί των υγρών των φρένων !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 02-12-2009 20:44 |
Παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της μειονότητας των νήσων Ίμβρου και Τενέδου. | georgekostas | Κόσμος | 9 | 11-11-2009 01:22 |
Η λίστα με τις καλύτερες επιδόσεις στην κατανάλωση καυσίμου. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 03-11-2009 13:37 |
Μέχρι τις 20 Ιουνίου η εξαργύρωση των εισιτηρίων της συναυλίας των Depeche Mode | wolferin | Ελλάδα | 5 | 27-05-2009 02:58 |
Κυριακή των Βαϊων. | Arkas | Επικαιρότητα | 3 | 12-04-2009 21:40 |