|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Σπρευ ζελατινας κρανους!!
ρε παιδιά κάνει τίποτα το σπρευ που πουλάνε για την βροχή στην ζελατίνα του κράνους??....με την βροχή ορατότητα 0 με αποτέλεσμα να οδηγαω ορισμένες φορές με ανοιχτό το κράνος...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σπρευ ζελατινας κρανους!!
πρεπει να πάρω κάποιο σπρέι..η" υπάρχει κόπια πατέντα??
|
|
|||
|
|||
Δε νομιζω να υπαρχει κατι γι αυτο.Εχω ενα πολυ καλο υγρο γι αυτη τη
δουλεια αλλα ειναι για τζαμι οχι για πλαστικο. Μια αλλη λυση ειναι να παρεις γαντια με ειδικο ''υαλοκαθαριστηρα'' στο δακτυλο.Τετοιο γαντι ειναι το BMW PRO SUMMER το εχω παρει και κανει πολυ καλη δουλεια και παραλληλα ειναι ενα παρα πολυ καλο γαντι που εχει τελεια εφαρμογη,ειναι αδιαβροχο και φοριεται πολλες εποχες. Last edited by georgekostas; 14-10-2009 at 17:14. |
|
|||
|
|||
Εχω ακούσει πως μπορείς να κόψεις μια πατάτα και να περάσεις τη
ζελατίνα του κράνους με αυτή και οι σταγόνες της βροχής γλυστρουν και δεν μενουν. |
|
|||
|
|||
μια πρασινη πατατα,,,,,το αμυλο προστατευει οντως απο την θαμπαδα....το ειχα κανει παλια...αλλα δυστυχως δεν κραταει για πολυ.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα την φαει! χωρις πλακα τωρα,εγω εχω βαλει το πιν λοκ απο μεσα και ειναι τελειο!δε θαμπωνει με τιποτα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
απο οτι καταλαβα...ο χενος ψαχνει για εξωτερικη χρηση....ΟΧΙ για εσωτερικη ντινο...... |
|
|||
|
|||
το αποτελεσμα δεν ειναι το ζητουμενο?
|
|
|||
|
|||
το αποτελέσμα μετραει?συμφωνω!!!και εγς στην αρχη εδωσα λυση για εσωτερικη χρηση..... |
|
|||
|
|||
δεν εχω πρόβλημα θαμπάδας...απλα οι σταγόνες της βροχής στεκοντε πολύ πάνω στην ζελατίνα με αποτέλεσμα να μην βλέπω καλα!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καμερα κρανους!...καποιο καλο προγραμματακι επεξεργασιας video? | ΙoannisPanagiotidis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 49 | 09-02-2010 14:06 |
Συντονισμος ζελατινας | FANISGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 27-07-2009 01:34 |