|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Power socket - Tι βοήθεια σας παιδία
Τη βοήθεια σας παιδία.
Θέλω να μάθω αν μπορώ κατά τη διάρκεια της οδήγησης να φορτίζω(όχι ταυτόχρονα): α. Μπαταρία ψηφιακής μηχανής β. Μπαταρία βίντεο κάμερας γ. Μπαταρία Net book δ. Μπαταρίες ΑΑΑ και ΑΑ Θέλω να μάθω αν γίνετε? Αν γίνετε, πρέπει να προμηθευτώ ειδικούς αντάπτορες? Τί αντάπτορες και από πόυ? Αν υπάρχει ένας αντάπτορας που να των χρησιμοποιώ για να μπορώ να χρησιμοποιώ όλους τους φορτιστές των παραπάνω συσκευών. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Power socket - Tι βοήθεια σας παιδία
Μπορείς να τα φορτίζεις όλ' αυτά (όχι μαζί),
με αντάπτορ που υπάρχει στα εξειδικευμένα καταστήματα μοτό, αλλά κ στα εξουσιοδοτημένα .... Υπάρχει το βύσμα "καρφί" για το πριζάκι της "μαμάς", αλλά υπάρχει κ αντάπτορ, από αναπτήρα αυτοκινήτου σε καρφί "μαμάς" ....
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οπότε χρειάζομαι άλλους αντάπτορες από τους φορτιστές των συσκευών για να συνδεθουν στο 'καρφί' της μαμάς ή στον αναπτήρα αυτοκινήτου??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτο που μας δειχνει ο Νικος... |
|
|||
|
|||
Κατά κάποιο τρόπο είναι μέρος της δουλειάς μου να πουλάω φορτιστές για τις συσκεύες που ανέφερες, νομίζω ότι εκεί που μπορεί να έχεις πρόβλημα είναι για μπαταρία LAPTOP, αλλά ακόμα και για τις άλλες συσκευές θα πρέπει η μηχανή να είναι σε λειτουργεία, αλλιώς πάει η μπαταρία.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Γειά σου Στράτο, σήμερα υπάρχουν πολυφορτιστές με πλάτες που αλλάζουν για όλες τις μπαταρίες, οι ακίδες που προσαρμόζονται στο θετικό και αρνητικό όλων των μπαταριών και δουλεύουν και με 12 volt.
http://shop.quickfilm.gr/product.php...ref=pathfinder, το πουλάω και εγώ .... τώρα αν θέλει 220V θα πρέπει να αγοράσει ivnerter, http://photoagora.gr/ansmann-power-2...-inverter.html αλλά εκεί είναι που πρέπει να δουλεύει η μηχανή μιας και η μπαταρία μας δεν έχει την χωρητικότητα αυτής των αυτοκινήτων, αν και ένας ηλεκτρνικός θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εξήγησε μου κάτι σχετικά με τον invert. Αν κατάλαβα καλά συνδέω τον inventer στο GS μέσω του αντάπτορα αναπτήρα αυτόκινήτου και μετά συνδέω τους φορτιστές που έχω για τις συσκευές, πάνω στη μπρίζα του inverter ? Μπρίζα δεν είναι αυτό που δείχνει η φωτογραφία? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε μου έχεις δίκιο. Εννοώ 220V |
Tags |
adaptors, φορτιστές, power socket |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλησπέρα παιδία | antreas.32 | Καλώς ήλθατε | 15 | 03-11-2009 23:51 |
POWER COMMANDER !!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 33 | 13-09-2009 03:09 |
Γιατρέ μου βοήθεια! | Alext | Ανέκδοτα | 4 | 09-09-2009 13:33 |
Κομπιουτεράδες και gadjetάκιδες βοήθεια | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 28-08-2009 01:00 |
Γεια σας παιδία και από μενα... | christosms | Καλώς ήλθατε | 18 | 09-02-2009 19:21 |