|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κλοπή BMW GS 1200 07
Από κλειστό γκαράζ στην Περιοχή των Εξαρχείων, κλάπηκε εχθές (Κυριακή 15-3) BMW GS 1200 μοντέλο 07 με αριθμό κυκλοφορίας ΒΒ21764 (Πινακίδες Ιταλίας) και αριθμό πλαισίου Μ001226ΤS07.
Το παράξενο είναι ότι η μηχανή βρισκόταν στο δεύτερο υπόγειο του γκαράζ, κουκουλωμένη (δηλαδή δεν έβλεπε κανείς με την πρώτη ματιά ούτε τι μηχανή ήταν ούτε ότι είχε ξένα νούμερα). Το επίσης παράξενο είναι ότι από το ταμείο του γκαράζ κλέψανε και το ποσό των 50 Ευρώ περίπου (δηλαδή 50 Ευρώ + τη μηχανή = παράξενη λεία). Πέρα από τη στεναχώρια της απώλειας προσοχή, διότι ούτε σε κλειστό γκαράζ δεν μπορείς να είσαι ασφαλής πλέον. Είμαι νέο μέλος και δεν έχω προλάβει να σας πω μια καλημέρα, σας λέω κατευθείαν τα δυσάρεστα (η μηχανή είναι κολλητού φίλου και όχι δική μου, το δικό μου 1100 υπάρχει ακόμη)!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κλοπή BMW GS 1200 07
αδερφε πολυ λυπαμαι και ελπιζω να βρεθει,ομως η δουλεια μου φαινεται πολυ υποπτη!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
το παρκινκ δεν εχει ευθήνη???εμενα απο μεσα μου φενεται η δουλεια...λυπαμαι φιλε
|
|
|||
|
|||
Για ψάξτε το λιγάκι ίσως με λίγο λαδάκι βγάλετε καμία άκρη, και που ξέρεις μπορεί να την ξαναγοράσεται απο τα κλεφτρόνια ,το έχω ξανακούσει αυτό
|
|
|||
|
|||
Μπήκες δυνατά μέσα στο forum και έριξες αλάτι σε πληγές....
Λυπάμαι πολύ για τον φύλο σου και την απώλειά του. Μακριά από εμάς.... Το σίγουρο είναι ότι η δουλειά είναι φτιαχτή και δυσυτχώς δε μπορείς να κάνεις και τίποτα στο γκαράζ. Εύχομαι να βρεθεί λύση. ps' Παρόλα αυτά, καλώς μας όρισες στην παρέα μας και ελπίζω τα επόμενα νέα σου να είναι ευχάριστα |
|
|||
|
|||
Λυπάμε
Εύχομαι βέβαια να βρεθεί. Για κοίτα και λίγο (ο φίλος σου δηλ.) και το από... μέσα). |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
.....να την ξαναγοράσεις απ' τους κλέφτες, εεεε ;;;;; Μου ξύνεις την πληγή τώρα ........
|
||||
|
||||
Οι κάμερες ασφαλείας, τί λένε ;;;;;
Ή μήπως εκείνη την στιγμή ΜΟΛΙΣ χάλασαν ;;;;;;;
|
|||
|
|||
ευχομαι να βρεθει γρηγορα και σωα!αλλα οπως τα περιγραφει ο φιλος μας η δουλεια βρωμαει!καλως ηρθες οπως και ναχει!
|
|
|||
|
|||
Μήπως έχουμε κανένα νεώτερο;
|
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λαμπες R 1200 GS? | killer | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 47 | 02-02-2010 12:51 |
Tips για 1200 GS | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 05-07-2009 11:32 |
Διάφορα Πράγματα Για R 1200 GS | pepax66 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 16-06-2009 10:09 |
Moto Guzzi Stelvio 1200 | smail.GR | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 23-01-2009 22:15 |
Πίσω αμορτισέρ για GS 1200 Adv. | ckalfas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 19-01-2009 16:19 |