|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απλα τυχαινει!!!
τις περισσότερες φορες το πρωι κυριος που ξεκιναω..με το που παίρνω την 1 στροφή απο το στενό μου κ πατώντας λιγο τον συμπλέκτη(την ωρα που στρίβω)η μηχανη κανει να σβήσει...κ για να μην γινει αυτο γκαζώνω...σημερα μαλιστα που δοκιμασα να μην γκαζώσω ..ετσι απλα εσβησε!!!....τι παιζει ειναι φυσιολογικό η" πρεπει να το ψαξω περισσότερο???
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απλα τυχαινει!!!
Απόσπασμα:
Μετά δεν στο ξανακάνει ;
|
|
|||
|
|||
Οταν ζεστενεται στο κανει;
|
|
|||
|
|||
Κι εμένα το κάνει. Όμως δεν είναι τίποτα. Απλά είναι ακόμα κρύος ο κινητήρας και κρατάει χαμηλό ρελαντί. Αν υπάρχει τόσο πρόβλημα,τράβα λίγο το τσοκ και κράτα το ανοιγμένο μέχρι να σου ανάψει η πρώτη μπάρα στο θερμόμετρο. Εννοείται ότι δεν περιμένεις στο ρελαντί να ζεσταθεί, αλλά φεύγεις κανονικά όπως και πριν.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Και μένα μου το κανει όχι παντα αλλά τον χειμώνα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(δεν ξερω αν εχεις κανει σερβις προσφατα και αν ναι, τι εχεις κανει!) 1. Βγαλε τα μπουζι και καθαρισε τα (μην τα αντικαταστησεις, καθαρισμο μονο και επανατοποθετηση) 2. Ελεγξε το φιλτρο αερος και αν χρειαζεται φυσηξε το (απο μακρια με λιγη πιεση και με φορα αντιθετη της φορας λειτουργιας του) 3. Βγαλε τα δυο μπεκακια του injection και ελεγξε τα μπροστα, για τυχον βρωμιες ή επικαθησεις. Αν εχουν, καθαρισε τα με ενα πανι και τοποθετησε τα παλι. Μην επιχειρησεις να κανεις τιποτα αλλο περαν αυτου στα μπεκακια. Εσωτερικος καθαρισμος γινεται μονο σε ειδικο μηχανημα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ρελαντί το ελέγχει ο υπολογιστής της μηχανής. Θα πρέπει να στο κοιτάξουν. Μην αρχίσεις και πειράζεις τίποτε. |
|
|||
|
|||
Δεν ήξερα ότι έχεις το 1200 Τελικά κάπου πρέπει να γράφεται τι μηχανάκι έχουμε για να ξέρουμε και τι λέμε σε κάποιον.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|