|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τρομερό τροχαίο με 3 νεκρούς στη Συγγρού
Τα δυο νεκρά αγόρια που αναφέρονται παρακάτω ήταν γιοί συναδέρφου της γυναίκας μου, η οποία συνάδερφος μάλιστα πριν 6 μήνες είχε χάσει και τον σύζυγό της...
Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν λόγια... 01 Οκτωβρίου 2011, 16:37 EEST Sigmalive/ΑΠE Τρομερό τροχαίο με 3 νεκρούς στη Συγγρού | Sigma Live Η υπερβολική ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, οδήγησε σε τραγωδία με τρεις νέους νεκρούς και έναν ελαφρά τραυματισμένο, στις 03.30, στη λεωφόρο Συγγρού. Επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 22χρονος, επιστρέφοντας με την παρέα του από διασκέδαση στον Πειραιά, ξέφυγε από την πορεία του, στη διασταυρωση του Δέλτα Φαλήρου, προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού και ανατράπηκε. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, αλλά οι φίλοι του, μία κοπέλα 23 ετών και δύο αγόρια 22 ετών, ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμια του ΙΧ, με τη συνδρομή συνεργείου της Πυροσβεστικής, που έσπευσε στο σημείο. Και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στον "Ευαγγελισμό", όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος των τριών, ενώ ο οδηγός παραμένει για νοσηλεία. Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ του έχει ληφθεί αίμα για αλκοτέστ. Για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τρομερό τροχαίο με 3 νεκρούς στη Συγγρού
βρε παιδιά καλύτερα να μας λείπει τέτοια ενημέρωση...
δράμα ... |
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω ρε Γιώργο μεγαλώνω και εγω παιδιά και είναι στην εφηβεία και τα δύο ...τα δικά σου μάλλον είναι πιο μεγάλα.
Μπορώ να αντέξω τα πάντα εκτός απο τέτοια.... |
|
||||
|
||||
Επειδή ο γιός μου, οδηγεί χρόνια αυτοκίνητο,
κ επειδή χρησιμοποιεί το ποτάμι για την νυχτερινή του επιστροφή στο σπίτι, και κατ' επέκταση την Συγγρού, μου έχει πει κατ' επανάληψη περιπτώσεις, που κάποιο/κάποια κ@λόπαιδα, εκτός του ότι τον προκαλούν στον δρόμο, επειδή δεν ενδίδει στις προκλήσεις τους, αρχίζουν τα "κόλπα" ... Με το να τον κλείνουν, να πηγαίνουν από πίσω του κολλητά στο μισό μέτρο κ.λ.π. Μερικές φορές, ήταν κ δύο αυτοκίνητα ... Άρα, κ τα συγκεκριμένα παιδιά, αν δεν ήταν "πιωμένα" μπορεί κάποιος να τα "σκότωσε" ... .
|
|||
|
|||
τι είπες τώρα....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Γι αυτό λέω και πάλι ότι δεν υπάρχει κράτος, βρίσκουν και τα κάνουν από την απουσία και τον ωχαδερφισμό της Αστυνομίας...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πολλες φορες μαλιστα η αστυνομια κανει τα στραβα ματια... |
|
|||
|
|||
Τι να πω οποιος εχει παιδια ειναι ο μονιμος εφιαλτης του.Μεχρι να γυρισουν σπιτι δεν κοιμομαστε απο την αγωνια...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό μεταξύ οπαδών ΟΦΗ - Ηροδότου στην | pirate | Επικαιρότητα | 17 | 08-09-2011 11:39 |
«Αναστήθηκε» στο νεκροτομείο 80χρονος! | MARK | Επικαιρότητα | 32 | 28-07-2011 05:32 |
Πως θα παραγγέλνουμε πίτσα στο μέλλον | KAS | Αστεία Video | 10 | 08-03-2011 13:31 |
Ξύπνησε... στο νεκροτομείο | Black_Shadow | Κόσμος | 7 | 17-06-2009 14:59 |
...και το ανεκδοτο της ημερας | Alext | Ανέκδοτα | 8 | 16-05-2009 23:00 |