|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Track day GS 1200
Απο καιρό ήθελα να οδηγήσω σε πίστα...
Νόμιζα οτι το GS μου ήταν πολύ βαρύ , πολύ ψηλό και χωρίς τα κατάλληλα λάστιχα για να κάνω κάτι τέτοιο. Τελικά μετά απο τη προτροπή του φίλου Χάρη (Yamaha R1) την προηγούμενη Κυριακή βρέθηκα στην πίστα των Μεγάρων με μια δανεική δερμάτινη φόρμα έτοιμος για το μεγάλο εγχείρημα. Δεν σας κρυβω οτι αρχικά φοβήθηκα βλέποντας τα super sport να στρίβουν με τις γνωστές κλίσεις ξύνοντας γόνατα και μαρσπιέ. Τελικά μετά απο το αρχικό σοκ βρέθηκα έτοιμος στην είσοδο της πίστας αποφασισμένος να το απολάυσω. Η ανάρτηση σε Sport mode, οι καθρέφτες εκτός, η πίεση των ελάστικών (φθαρμένα λάστιχα μαμάς τριετίας) μειωμένη και πάμε! Ξεκίνησα τελευταίος στο group των αρχαρίων γιατί φοβήθηκα οτι θα καθυστερώ τους πιό γρήγορους. Τελικά με έκπληξη διαπίστωσα οτι γυρνούσα αρκετά πιό γρήγορα απο μηχανές και αναβάτες που εκτός πίστας μου φαίνονταν σαν ξαδέλφια του Rossi! Η μηχανή πολύ σταθερή και φιλική, καθόλου γλιστρήματα, φανταστικά φρένα στο τέλος της ευθείας και με μία αίσθηση που ουδέποτε έχω ζήσει σε οποιονδήποτε ελληνικό δρόμο. Πραγματικά η ασφάλεια που σου εμπνέει το περιβάλλον πίστας με την πολύ καλή άσφαλτο και την γνώση του τί θα συνατήσεις μετά απο κάθε στροφή είναι εξωπραγματική. Εκεί καταλαβαίνεις την τεχνολογία του δίτροχού σου και το τί είναι φτιαγμένο να κάνει. Καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο ρίσκο παίρνεις κάθε φορά που βγαίνεις στο δρόμο προσπαθώντας να πας λίγο πιο γρήγορα μη γνωρίζοντας τι και ποιός κουλός θα σου έρθει απο το αντίθετο ρεύμα, ποιά "κυρία" θα πετάξει τα σαπουνόνερά της στο δρόμο σου ή ποιά λακούβα σε περιμενει στην έξοδο κάθε στροφής. Μοναδικό μου παράπονο οτι δεν υπήρχε ενα μηχανάκι σαν το δικό μου η παρόμοιο για να μοιραστω την εμπειρία. Συνιστώ σε όλους ανεπιφύλαχτα να το δοκιμάσετε. Πέρα απο την εμπειρία αυτό που έχεις να κερδίσεις σίγουρα είναι η βελτίωση των οδηγικών σου ικανοτήτων. Επισυνάπτω τις σχετικές φωτογραφίες... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Track day GS 1200
Σε ευχαριστουμε που το μοιράστηκες μαζι μας ........ Μπραβο σε ολα
|
|
|||
|
|||
Ωραιος!!!
|
|
|||
|
|||
Φοβερή εμπειρία το έχω δοκιμάσει και εγώ στα Μέγαρα με το gs και έχω παει και μια φορά Σέρρες με το TDΜ που είχα πιο πριν .Φανταστικη αίσθηση.Δυστηχος όλα τα μηχανάκια που μπαίνουν είναι ss .
|
|
|||
|
|||
...ωραιος φιλε!...μια καλη αρχη!...μακαρι να βρεθω αναμεσα σας καποτε!
|
|
|||
|
|||
και πάλι μπράβο φίλε..
|
|
|||
|
|||
ωραιος
|
|
|||
|
|||
Ωραία εμπειρία...
|
|
|||
|
|||
Μπραβο Σιμο
Εκει ημουνα και σε ειδα |
|
|||
|
|||
Αλλο να φαινεσαι κι αλλο να εισαι Rossi.
Ωραια εμπειρια! |
Tags |
πίστα gs, track day gs |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
PORSCHE TRACK DAY | ckk | Αυτοκίνητο | 27 | 09-11-2011 11:15 |
Revit OFF TRACK sales... | XCHALLENGE | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 14 | 04-10-2011 15:58 |
Track day πιστα Μεγαρων 25-3-2010 | lalou | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 03-05-2010 20:46 |
BMW S1000RR και Track Day στα Μέγαρα! | gemara | Αγώνες | 15 | 25-03-2010 22:52 |
Πετρελαιοκίνητo EVA Track T800 cdi | skippybi | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 3 | 08-01-2009 16:03 |