|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
τακάκια GSA 1200
Καλησπέρα,
μόλις επικοινώνησα με service bmw όπου πληροφορήθηκα ότι το κόστος για αλλαγή τακάκια στο GS1200 adventure κοστίζει περίπου 250€. Για την ακρίβεια και τα δύο εξουσιοδοτημένα συνεργεία που επικοινώνησα μου είπαν ότι το κόστος ανεβαίνει πολύ γιατί το κόστος των ανταλλακτικών είναι ιδιαιτέρως υψηλό: περίπου 80€ το ζευγάρι! Η τιμή μου φαίνεται αρκετά «τσουχτερή» και σκέφτομαι μήπως κάποιος από εσάς έχει να προτείνει κάποια πιο οικονομική λύση… Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: τακάκια GSA 1200
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ τόσα χρόνια βάζω μόνο μαμά και δεν έχω κανένα πρόβλημα ,έχω ακούσει πολλά για after market εσύ έχεις κάτι υπόψιν; |
|
|||
|
|||
Παιδες δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα γιατι αγοραζουμε κατι και μετα δεν μπορουμε να το συντηρησουμε!!!
Αν ειναι να φτασουμε σε σημειο ωστε να κανουμε οικονομια σε κατι τοσο σοβαρο οσο ειναι τα φρενα ....αστα να πανε στο διαό.... Ειχα παρει μια φορα βολτα συνάδελφο με 1200 απλη και καπια στιγμη οταν κατεβηκε μου λεει " ρε danny εσενα φρεναρει μια χαρα εγω θελω που δυναμη στην μανετα και ποιο πολλα μετρα για να στατησω " του λεω¨"τι τακακακια του ΄βαζεις ρε τρελε?" "Βρηκα κατι φανταστικα τακακια στην Αθηνάς με 55€" Απο οτι καταλαβες του λεω δεν ειναι και τοοοοοσο φανταστικα!!!!! |
|
|||
|
|||
Συμφωνω....κοινως οτι δινεις περνεις.....
Πανω απο ολα η ασφαλεια μας.... |
|
|||
|
|||
εχω ξαναγράψει για το συγκεκριμένο θέμα....
η BMW παραγγέλνει σε κάποιον εξωτερικό κατασκευαστή τα τακάκια, τα βάζει σε ένα σακκουλάκι, κολλάει απέξω το σήμα της BMW και τα πουλάει μέσω των εξουσιοδοτημένων αρκετά ακριβά προκειμένου μέσω των αναλωσίμων ο ιδιοκτήτης BMW να πληρώνει και τα ενοίκια, τα ΙΚΑ, τους φόρους του συνεργείου..... Κοιτάμε λοιπόν τις προδιαγραφές και παίρνουμε από άλλο κατάστημα ή το internet κάποια γνωστή μάρκα αναλωσίμων..... Δεν καταλαβαίνω γιατί η πχ η Brembo που προτείνει συγκεκριμένο τύπο αναλώσιμου για τα BMW να παράγει μη συμβατά με τα "BMW" τακάκια... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
αλλαξα τα πισω την παρασκευη BMW BAGIANELLIS . κοστος 85,16+19% φπα.μου ειπαν οτι η γερμανιδα μου ( adventure 08 ) δεν φοραει τα ιδια με την 07.
|
|
|||
|
|||
sorry 85,16 το φπα συμπεριλαμβανεται.
|
|
|||
|
|||
σκέψου λοιπόν ότι θα μπορούσες να τα βάλεις με 45-50 (με τοποθέτηση).
Θα ήταν, και γνωστή μάρκα και απόλυτα συμβατά με το μοντέλο σου.... ας πούμε ότι 30-40 ευρώ παραπάνω δεν μας πονάνε ιδιαίτερα, αν όμως θέλεις να τα αλλάξεις μπρος/πίσω, τότε θα πονέσει.... δεν είναι όμως μόνο το κόστος, είναι και το ...γαμώτο Τώρα που η βενζίνη θα σκαρφαλώσει στα 1,5/λίτρο, προτιμώ να τα δώσω σε καύσιμο....... εξάλλου δεν μιλάμε για επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου, μιλάμε για τα απλά αναλώσιμα τακάκια.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγή τακάκια για gs 1200. | fire red! | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 06-07-2009 21:52 |
K 1200 S | wolferin | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 5 | 05-06-2009 14:49 |
BMW R 1200 GS. | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 9 | 30-05-2009 11:55 |
Για τακάκια, μιλάμε! «Σκληρά» και «μαλακά» | Κύρος Γρανάζης | Τεχνικά θέματα διάφορα | 33 | 13-03-2009 00:35 |