|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προβλημα φλας F800 GS...
Καταρχην καλησπερα.
Λοιπον εχω το εξεις προβλημα το οποιο μου παρουσιαστηκε πριν 2 μερες αλλα δεν εδωσα βαση μεχρι που το ξαναεκανε σημερα. Πηγαινοβτας σταθερα στο δρομο αναβει ξαφνηκα το αριστερο φλας ετσι στα ξεκαρφωτα. Το σβηνο παλι τα ιδια εκει να επιμενει... Το ξανασβηνω αλλα τιποτα στο καπακι αναβει μονο του. Λεω μπορει να το παταω με το γαντι καταλαθος,και σταματησα στην ακρη του δρομου.Αλλα τιποτα παλι τα ιδια. Αποτελεσμα ηταν να σβησω την μηχανη να περιμενω 5 λεπτα να την ξαναβαλω μπροστα και εκει σταματησε.Προσωρινα ομως γιατι στην επομενη μεγαλη βολτα αρχισε παλι τα δικα του. Μονο το αριστερο φλας και οχι συνεχεια αναμμενο,εννοω αναβοσβηνει κανονικα. Προβλημα στα ηλεκτρικα? Βραχυκηκλωμα? Αγνωστο!!! Το ασχημο ειναι οτι στο τσεκ που κανει στην αρχη δεν μου βγαζει κανενα προβλημα ουτε το κιτρινο τριγωνο. Το βιβλιαρακι δεν αναφερει τιποτα. Παρακαλω τα φωτα σας μην ειναι κατι αστειο και τραβιεμαι τσαμπα στον γερακα ειμαι και μακρυα βλεπετε... Ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προβλημα φλας F800 GS...
Λοιπον απαντηση δεν πηρα απο κανεναν σας μαλλον δεν θα γνωριζει κανεις.
Αν τυχη ποτε σε καποιον αλλο να ξερει τα εξεις... Πηγα το πρωι στο συνεργειο και αφου κατα συμπτωσει ευτυχως το εκανε επι τοπου το φλας παλι το ειδε ο εκει αρμοδιος και το πρωτο συμπερασμα ηταν .....μακαρι να ηξερε και αυτος....αγνωστο. Ερχετε ο δευτερος πιο εμπειρος και μαντεψτε?.....αγνωστο.... Στον τελευταιο το πετυχα...αλλλαγη ολοκληρης φλασιερας αριστερης γιατι μαλλον εχει κοληση το μπουτον τουφλαςκαι ανοιγωκλεινη μονο του. Νο πανικ ειναι στην εγγυηση δεν τρεχει τιποτα.αλλαγη αλλαγη χαλαω ργω χατιρι σε κανεναν.... Ερωτηση Εγω...Κια απο τι μαστορα το επαθε?Αστοχια υλικου? Μαστορας.....Μπα απο τους κραδασμους της μηχανης θα κουνηθηκε τιποτα. Ερωτηση Εγω...Δηληδη αν μπω χωμα τι θα γινει? Μαστορας....μμμμμμμμμμμ..... Ας ελπιζω τιποτα... Μαλλον αυριο θα το εχει για να γινει αλλαγη... Εχω στεναχωρηθη ρε ####το γιατι δεν περιμενα με κραδασμους απο ασφαλτο οτι θα μπορουσε να γινοταν κατι τετοιο... Τι να πω! Εχει βαλει κανενας κανενα 800αρι σε χωμα να μας πει αν εχει καταλαβει τιποτα? Περαστικα μου... |
|
|||
|
|||
Πάντως εγώ όχι
|
|
|||
|
|||
Φίλε, εγώ το έχω 1 χρόνο και δεν μου έχει κάνει τίποτε. Και λίγο χώμα μπήκα και ταξίδια έχω κάνει και κάθε μέρα κυκλοφορί μέσα στην αθήνα.
|
|
|||
|
|||
Γιά πές μας όμως, ποιός μάστορας έκανε μμμμμμμμμμμμ ?
|
|
|||
|
|||
Περαστικά στο κουκλί σου Κώστα!
|
|
|||
|
|||
Νομιζεις πως τους ξερω ονομαστηκα?
Αυριο πρωι παω για αλλαγη ηρθε το εξαρτημα οποτε θα μου λυθουν και μενα και εσας ολες οι αποριες.... Ποτε να μην τυχη και σε κανεναν ουτε για αστειο αυτο αλλα και τιποτα... |
|
|||
|
|||
Α εσυ εισαι που κοιτουσα τοσο καιρο πριν παρω την δικια μου και σε ζηλευα!!!
Με την καλη εννοια παντα. Ανεβοκατεβενεις την λ.πεντελης συχνα πυκνα. Την επομενη φορα που θα κατεβενεις και δεις στα δεξια σου το αδελφακι σταματα να κερασω καφε... Με καλη θεληση παντα. |
|
|||
|
|||
πρόσεχε γιατί φοβάται το μάτι, μου το εκμυστιρεύτηκε
|
|
|||
|
|||
Φτου σκορδα σκορδα...Και κανενα ματακι καλο ειναι...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χουφτες για F800 GS καινουργιες | ves | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 19-03-2009 19:58 |
BMW F800 - offroad | Cpt | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 20-12-2008 14:11 |