|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πωλούνται τα παρακατω αξεσουαρ για R1200gs
Μετα απο την πωληση της μηχανης μου..πωλούνται τα παρακατω για R1200gs μοντελα 04-07 :
1) Καλυμα δερματινο τεποζιτου, (μαυρο) της εταιριας Bagster σε Αριστη κατασταση-ελαχιστα χρησιμοποιημενο τιμη 110 €. 2) Ζελατινα adventure φιμε MPF, σαν καινουρια τιμη 80 € 3) Μπαρακι στηριξης ζελατινας adventure καθως και ροδελες που πιανουν σ' αυτη για τη μετατροπη, σε Αριστη κατασταση-ελαχιστα χρησιμοποιημενο. Αγορασμενο απο το ιταλικο site τιμη 110 € 4) Καγκελα προστασιας κινητηρα hepco & becker. Εχουν περασει απο αμμοβολη και βαψιμο σε φανοποιο τιμη 100 € 5) Προεκταση μπροστινου φτερου (μυτης) , Αριστη κατασταση-ελαχιστα χρησιμοποιημενο τιμη 50 € 6) Πλαστικα απο το κουστουμι της Wunderlich χρωματος μαυρο τιμη 80€ *Φωτογραφιες θα αρχισω να βαζω μολις βρω λιγο χρονο, υπολογιζω μεσα στο σκ *Βρισκομαι Κρητη και θα δοθει προταιρεοτητα σε αγοραστες απο το νησι *Στελνονται αντικαταβολη σε ολη την Ελλαδα με τα εξοδα αποστολης να επιβαρυνουν τον αγοραστη |
|
|||
|
|||
Πωλούνται τα παρακατω αξεσουαρ για R1200gs
Να μιλήσουμε για μπαράκι και ζελατινα;
Στείλε μου το τηλ σου ή δες το δικο μου απο το προφίλ μου Sent from my Hands using Fingers Last edited by jmar; 19-10-2013 at 14:17. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλούνται τα παρακατω αξεσουαρ για R1200gs
Εχεις π.μ.
|
|
|||
|
|||
Δικαιωμα για προεκταση μπροστινου φτερου.
|
|
|||
|
|||
Πλαστικά Wunderlich να δώ πρώτα φωτογραφίες.
|
|
|||
|
|||
Last edited by siraxanz; 20-10-2013 at 18:28. |
|
|||
|
|||
Αν δεν τα θέλει ο ΜΑΡΚ τα θέλω...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Γιώργο τα πλαστικά τα πλαϊνά του ρεζερβουάρ δόθηκαν με την μηχανή ;
Με το καλό η νεα! Last edited by tsak8; 20-10-2013 at 18:02. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπορείς να βγάλεις καμία πιο καθαρή φωτό? Δεν μπορω να διακρίνω σε τι κατάσταση ειναι... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|