|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
διαδρομές
Βάζω εδώ δείγματα απο τις κατα καιρούς μικρές ή μεγάλες (ε, όχι και τόσο μεγάλες) διαδρομές μου. Ελπίζω να σας αρέσουν.
η πρώτη μου αγάπη Πρέσπες (Αγ. Αχίλειος) καρόδρομος, κάθετος της αρχαίας Εγνατείας. κάπου γύρω απο την πόλη της Φλώρινας στάση για τσιγαράκι Μήλος κάπου γύρω απο την πόλη της Φλώρινας Μια απο τις πιο όμορφες διαδρομές στην Ελλάδα. Βίγλα-Αγ. Γερμανός. Εδώ φαίνονται οι πίστες στο χιονοδρομικό κέντρο της Βίγλας. shits happens... Μικρολήμνη Πρεσπών πανοραμικά οι λίμνες Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα για μια εποχή ήταν στην ημερήσια διάταξη η μεσημεριανή βόλτα στο συγγεκριμένο μέρος. ορυχείο Αχλάδας Δρόμος παράλληλος με τα σύνορα της FYROM. Καταλήγει στον Αγ. Γερμανό. Φοβερή διαδρομή μέσα απο δάσος. Φολέγανδρος και 2 video Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 26-06-2010 at 12:24. Λόγος: Διαγραφή "μεγάλων" φωτογραφιών !!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: διαδρομές
έκανα χαζομάρα με τα μεγέθη των φωτογραφιών.
Αν μπορεί κάποιος admin ας το σβήσει |
|
|||
|
|||
θελει πολυ πρασπαθεια για να τις δεις μηπως το εκανες επιτηδες
|
|
|||
|
|||
πάλι...
η πρώτη μου αγάπη Πρέσπες (Αγ. Αχίλειος) καρόδρομος, κάθετος της αρχαίας Εγνατείας. κάπου γύρω απο την πόλη της Φλώρινας στάση για τσιγαράκι Μήλος κάπου γύρω απο την πόλη της Φλώρινας Μια απο τις πιο όμορφες διαδρομές στην Ελλάδα. Βίγλα-Αγ. Γερμανός. Εδώ φαίνονται οι πίστες στο χιονοδρομικό κέντρο της Βίγλας. shits happens... Μικρολήμνη Πρεσπών πανοραμικά οι λίμνες Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα για μια εποχή ήταν στην ημερήσια διάταξη η μεσημεριανή βόλτα στο συγγεκριμένο μέρος. ορυχείο Αχλάδας Δρόμος παράλληλος με τα σύνορα της FYROM. Καταλήγει στον Αγ. Γερμανό. Φοβερή διαδρομή μέσα απο δάσος. Φολέγανδρος και τα video Last edited by pantam; 26-06-2010 at 14:48. |
|
|