|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καλώς σας βρήκα!
Νέος στον χώρο των μπεμπών... καλώς σας βρήκα!
Πρόσφατα απέκτησα το παρακάτω μωρο, κολημένος εδω και τρία χρόνια με το συγκεκριμένο σχήμα ΚΑΙ το συγκεκριμένο χρώμα ! Τελικά ο ξαφνικός και άδικος χαμός ενός φίλου με μηχανή, με εσπρωξε να μην αναβάλω άλλο το όνειρο! Διαβαζω εδω μέσα όλα αυτά που γραφετε για τα χαρίσματα της αλλα και τα αρνητικά της... Τα χαρίσματα τα νιώθω καθημερινά. Από τα αρνητικά, δεν με τρομαζει τίποτε ! (Θα σας ρωτήσω εν καιρό για κάτι κουταμάρες που μου κάνει βέβαια) Λόγω οικογενειακής κατάστασης, θα αρχίσω να την χαίρομαι πραγματικά μετά από κανα χρόνο... αλλα ούτε και αυτό με τρομάζει...! Και το σπίτι-δουλειά ακόμα είναι μια απόλαυση μαζί της ! Μήπως αυτή εδω την χαιρόμουν περισσότερο όλο αυτό τον καιρό που την εχω πανω στο γραφείο μου και την χαζεύω ? Φιλιά σε όλα τα παιδιά που ήδη ξέρω εδώ μέσα! Καλά και όρθια χιλιόμετρα στους υπόλοιπους που θα σας μάθω και από κοντα κάποια Τετάρτη ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλώς σας βρήκα!
Καλως όρισες φιλε Σωτήρη!!!!
πολλα καλα και ορθια χιλιομετρα!!! (Κουκλα η κοριτσαρα σου!!=) |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες στην παρέα μας.
|
|
|||
|
|||
Soto!
Καλώς ήρθες, πολύ όμορφη με μπέμπα σου, έφυγες για Ζάππειο στον καφέ να σε δούμε και να τα πούμε! Σε περιμένουμε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπα.... σημερα εχει άλλη μπεμπα σειρα ... Η Βαφτιστήρα! Την άλλη Τεταρτη, να μαστε γεροί! |
|
|||
|
|||
καλωσηρθες και καλοταξιδο το εργαλειο!!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες στην παρέα
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες και να χαρείς με τη μπέμπα σου πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα........
|
|
||||
|
||||
Αγαπητέ Σωτήρη,
καλωσόρισες στην παρέα μας ... Καλή διαμονή κ καλά χιλιόμετρα !!! Πάντα "όρθιος" ...... Να χαίρεσαι το "όνειρό" σου ..... .
|
|||
|
|||
καλως ηρθες και καλοταξιδο το κουκλι!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλώς σας βρήκα! | leandros | Καλώς ήλθατε | 18 | 04-03-2010 01:13 |