|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Φιλτρο αερος για 650gs
Χαριζονται δυο φιλτρα αερος απο F650 ...βρισκομαι θεσσαλονικη η αποστολη εκτος επιβαρυνει τον ενδιαφερομενο
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Funduro F650 φιλτρο αερος
Μπράβο φιλαράκι !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδη ειμαι πλεον απο τους λιγους και τελευταιους των Μοικανων κατοχος Funduro F 650 αν δεν ενδιαφερεται κανεις αλλος πριν απο μενα και εφοσον τα διαθετεις ακομα θα με ενδιεφερε ν αμου στειλεις ενα (1) τεμαχιο (φιλτρο) στη Χαλκιδα! Αν γινεται στειλε μου Π.Μ και τα λεμε απο κει ! |
|
|||
|
|||
Το ενα φευγει δευτερα για χαλκιδα...μενει αλλο ενα...αντε ενας ακομα να παω να τα στειλω και τα δυο...!!!!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο βρε συνονόματε για την χειρονομία ...
Μάλλον, για ΤΙΣ χειρονομίες ... μιας κ είναι δύο τα φίλτρα ...
|
|||
|
|||
Εάν υπάρχει ακόμη θα μ'ενδιέφερε για το Fundurάκι μου...
Ευχαριστώ κ μπράβο για την χειρονομία |
|
|||
|
|||
Καλημερα...το πηρες στειλε μου μυνημα που θα σου το στειλω
|
|
|||
|
|||
Thank's
Θεσσαλονίκη είμαι. Στέλνω πμ για να συνενοηθούμε Last edited by panos_funduro; 26-07-2013 at 16:06. Λόγος: - |
|
|||
|
|||
Λοιπον υπαρχουν αλλα τρια φιλτρα για οποιον χρειαζεται για το funduro του τα προηγουμενα δυο φιλτρα δωθηκαν στους φιλους που τα χρειαζοντουσαν ενα Θεσσαλονικη και ενα στην Ευβοια...περιμενω τους υπολοιπους φιλους που θα χρειαστουν
|
|
|||
|
|||
Λοιπον ενα μικρο λαθος τα φιλτρα ειναι απο F650Gs 2001 και μετα με γνησιο κωδικο 13712345232 οποιος χρειαζεται ας μου πει να στειλω
|
|
|