|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πρόβλημα με τη μπαταρία ??
Παιδιά θέλω τι βοήθεια σας.
Από τότε που αγόρασα τη 1200 κάθε φορά που βάζω μπρός μου ανάβει στο computer το σήμα της μπαταρίας και το κόκκινο σήμα που δηλώνει πρόβλημα. Αυτά μένουν αναμένα για 2 δευτερόλεπτα περίπου. Μετά σβήνουν. Η μοτο ξεκινάει πάντα. Είναι φυσιολογικό αυτό ή πρέπει να τσεκάρω αν πρέπει να αλλάξω μπαταρία. Σκέφτηκα ότι επειδή τραβάει πολύ ρεύμα όταν ξεκινάς ότι οφείλετε σε αυτό αλλά πάλι δε ξέρω. Επειδή την έχω για εκδρομές και μακρινές βόλτες (σαν το παπί τίποτα στη πόλη) φοβάμαι μή ξεμείνω σε καμμιά ερημιά |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόβλημα με τη μπαταρία ??
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Μπορεί να μείνει αναμένο και παραπάνω χρόνο.Αυτό γίνεται γιατί κάνει έλεγχο ο εγκέφαλος της μηχανής στη μπαταρία.Πριν σε αφήσει η μπαταρία θα δείς προειδοποίηση στο ταμπλό και δεν θα σε αφήσει να τη βάλεις μπροστά.Μετά πέρνει μπροστά με αναμένο το σήμα της μπαταρίας όπου και πρέπει να την αλλάξεις.Στην αντιπροσωπεία λένε ότι κρατάει 14 μήνες περίπου,αλλά σε μένα που έχω και τον εργοστασιακό συναγερμό κράτησε ακριβώς 2 χρόνια με καθημερινή χρήση όμως.?Και μετά μου συνέβει ότι σου είπα παραπάνω.
|
|
|||
|
|||
Με άφησε χωρίς προειδοποίηση, από ρεύμα, και ακόμη και την στιγμή που άνοιγα τον γενικό πάλι δεν υπήρχε ένδειξη χαμηλής μπαταρίας!!!!
|
|
|||
|
|||
ή αναμένη ένδειξη σημαίνει ότι η μπαταρία δεν φορτίζεται (για οποιοδήποτε λόγο) από το ηλεκτρικό κύκλωμα της μηχανής.
πραγματικά, κατά την εκκίνηση της μοτό, το κύκλωμα τραβάει ρεύμα από τη μπαταρία ώστε να γυρίσει τα μηχανικά μέρη. Μόλις το όλο σύστημα εκκινηθεί και τα μηχανικά μέρη αρχίσουν να κινούνται, τότε και μόνο τότε αρχίζει να φορτίζεται η μπαταρία και τότε λοιπόν σβύνει και η ένδειξη στο καντράν... |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ παιδιά !
|
|
|||
|
|||
Δεν νομίζω οτι έχεις πρόβλημα.Και σε μένα τα ίδια κάνει.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα με το ESA !!! | pkar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-09-2009 15:49 |
Πρόβλημα με το ABS | margot | Γενικά - Αναβάτης | 48 | 17-09-2009 22:30 |
Πρόβλημα με cookies? | ALX | Διάφορα | 8 | 30-07-2009 12:53 |
Πρόβλημα με γκάζι | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 27-01-2009 00:43 |