|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
χαμηλωμα πισω αναρτησης f800gs
γεια σας παιδια,θελω να χαμηλωσω την μηχανη μου λογο υψους μου φυσικα.εχω χαμηλη σελα,παρακαλω αν γνωριζει καποιος κατι ας απαντησει.ευχαριστω!!!
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: χαμηλωμα πισω αναρτησης f800gs
Εγώ την χαμήλωσα με ελατήρια HyperPro. Δες σε αυτό το θέμα. Έβαλα ελατήρια -2,5cm. Υπάρχουν και -5. Η αλήθεια είναι πως δεν χαμήλωσε και πάρα πολύ αλλά σίγουρα πατάω πολύ πιο σταθερά στην πόλη. Στο χώμα δεν τα έχω ακόμα δοκιμάσει (απαράδεκτος) αλλά τις λακκούβες τις περνάω πολύ καλύτερα. Ένα ψαλίδισμα στα 140 που αναφέρω στο παραπάνω thread το παρατηρώ ακόμη αλλά δεν έχω βρει χρόνο να τσεκάρω. Έχω και ψιλοφαγωμένα λάστιχα και άλλαξα μαζί και ρουλεμάν τροχού και λαιμού. Ο φίλος Τάκης που τα έχει βάλει κι αυτός τα HyperPro δεν έχει παρατηρήσει τίποτα το αρνητικό.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φιλε ειμαι ετοιμος να παρω το 800gs ......αλλα εχω και εγω το ιδιο προβλημα (υψους) ......και ολοι με αποτρεπουν για χαμηλωμα ,,, και μου προτεινουν μονο χαμηλη σελα . Επισης μου λενε οτι εχει προβλημα στην μεταπωληση ......... πια ειναι η αποψη σου ? ...αν μπορεις ανεβασε καμία φωτο να δουμε διαφορες |
|
|||
|
|||
κατ αρχην ποιο ειναι το υψος σου?εγω εχω χαμηλη σελα κ εκμεταλευτηκα την μπροστα αναρτηση τους 3 4 ποντους.απο εκει που τις κραταει
|
|
|||
|
|||
1,79 αλλα δεν το κουμανταρο καλα (το προηγουμενο που εχω οδηγησει) . Το σκεφτομαι να το παρω ......αλλα το θελω πιο χαμηλο .
Τι εννοεις εκμεταλευτικα την μπροστα αναρτηση τους 3-4 ποντους ? Πιο εχεις το 2012 ή το προηγουμενο ? Last edited by kokobill; 17-08-2013 at 09:26. |
|
|||
|
|||
μπροστα εκμεταλευτηκα τρεις ποντους απο την μανα,κ ειναι καλυτερο στην οδηγηση
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το χαμηλωσα 5 ποντους με hyperpro kai ειναι ολα οκ και στο δρομο και στο χωμα |
|
|||
|
|||
μηπως εννοεεις 1.69 γιατι εγω στο 1.70 προβλημα zero!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1,79 αλλα μου φαινεται ψηλο σε σχεση με το 1200 αλλου φιλου που εχω οδηγησει |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν καταλαβαινω ...........κατεβαινει η μαμα αναρτηση ? Εξηγησε μου αναλυτικα αν μπορεις ... |
|
|