|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
SW-Motech TraXALU-BOX μεταλλικές βαλίτσες
Το Σάββατο που μας πέρασε,πήγα και τις έβαλα και τις 3!!!
Συνολικά το κόστος και για τις 3(top case+2 πλαϊνές+βάσεις+κλειδαριές) εφτασε τα 1000€. Συνολικός αποθηκευτικός χώρος:45l(right)+45l(left)+38l(top)=128l(!!!). Στο top χωράει ανετα ενα κράνος,σετ αδιάβροχα,2η ζελατίνα(αν φοράς φιμέ και σε πιάσει νύχτα,χρειάζεται). Στα πλαϊνά δεν χωρούσε το XL Arai που έχω(δεν δοκίμασα μικρότερο) αλλά 45λίτρα x2 είναι αρκετά πιστέυω. Ο χρόνος που χρειάστηκε για την τοποθέτηση των 2 πλαϊνών(αν αφαιρεσω την μία ώρα που περίμενα τον μάστορα μέχρι που βαρέθηκα και ξεκίνησα την συναρμολόγηση μόνος μου+την βοήθεια απο τον laertis) ήταν 4 ώρες περίπου.Αρκετή ώρα μας πήρε η μετατόπηση των πίσω φλας για να γίνει σωστή ηλεκτρολογική δουλειά.Αυτό ίσως ήταν και το μόνο αρνητικό σε όλη την υπόθεση. Ο χρόνος τοποθέτησης του top case ήταν 15-20λεπτά περίπου. Οπως θα δείτε και στις φωτό,ο όγκος στα πλάγια αυξήθηκε πάααααρα πολύ.Με αποτέλεσμα,όταν πήγα να φύγω απο το μαγαζί,παραλίγο να μαζέψω μερικούς καθρέπτες απο σταθμευμένα αυτοκίνητα...Στην κίνηση μέχρι να φτάσω σπίτι μου(και να τις βγάλω),ήταν σαν να οδηγώ αμάξι και όχι μοτο... Ακολουθούν φωτό: |
|
|||
|
|||
Απάντηση: SW-Motech TraXALU-BOX μεταλλικές βαλίτσες
με γειά και με χαρά και καλή απόσβεση με πολλά ταξίδια !!!
|
|
|||
|
|||
πολυ ομορφες!αν και λιγο ακριβες!
καλοταξιδος!!! |
|
|||
|
|||
σε σχέση με ποιές ειναι ακριβές??????ειναι ίδιες με της μαμας και ποιο φθηνες κατα 500 ευρω |
|
|||
|
|||
Πάρα πολύ εντυπωσιακές,
όσο για την τιμή τριβάλιτσο στην ΒΜW για R1200GSA στοιχίζει κάτι παραπάνω από 1400 ευρώ.Και από ότι βλέπω έχουν τεράστια ομοιότητα με τις μεταλλικές της ΒMW.Δεν είναι ίδιες,τις μεταλλικές της ΒΜW τις κατασκευάζει η touratech,όσοι έχουν θα έχουν προσέξει κ το λογότυπο της touratech εντός της βαλίτσας. Πιστεύω ότι έκανες πολύ καλή επιλογή φίλε,σου εύχομαι καλά ταξίδια! |
|
|||
|
|||
όμορφα δείχνουν στο μαύρο!!!
|
|
|||
|
|||
Μπορεί και η εν λόγω εταιρία να τις κατασκευάζει για λογαριασμό της touratech, διότι αν μπείτε στο site της, θα δείτε ότι κατασκευάζει σχεδόν τα πάντα από αλουμίνιο!
Πάντως πολύ όμορφες και έξυπνη κίνηση! Μία απορία, τις παρείγγειλες και σου τις έστειλαν ή τις αγόρασες από τον επίσημο διανομέα - αντιπρόσωπο στην Ελλάδα; |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας!!!
Στην Ελλάδα τις φέρνει η Μοτορόδα.Όταν πήγα να παραγγείλω το top case στο κατάστημα,μου είπαν οτι έχουν ετοιμοπαράδοτα μαζί με τις βάσεις και τις κλειδαριές.Αν και δεν έχω δεί να κυκλοφορούν πολλα στο δρόμο(για την ακρίβεια δεν εχω δει ούτε ενα),στο κατάστημα μου είπαν πως επειδή έχουν μεγάλη ζήτηση,τα φέρνουν και σε στοκ. |
|
|||
|
|||
οντως!!!δεν ηξερα οτι του adve ειναι τοσο ακριβες!
|
|
|||
|
|||
Είναι πανέμορφες και του πάνε πάρα πολύ!!! Το πρόβλημα με τον όγκο θα το συνηθίσεις. Το μόνο αρνητικό είναι οι παραμονή των βάσεων μόνιμα,...φαντάζομαι πως θα δείχνουν χάλια σκέτες!
|
|
|