|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ασυρματη ή Ενσυρματη...Ενδοεπικοινωνια
Καλησπερα σας κυριοι,
μετα απο δοκιμη μιας ενσυρματης ενδοεπικοινωνιας φιλου, μπορω να πω οτι εμεινα κατενθουσιασμενος απο την δυνατοτητα που σου δινει να επικοινωνεις με την συνεπιβατη σου. ειδικα φανταζομαι οτι σε μακρυνα ταξιδια ειναι μεγαλη βοηθεια κτλ κτλ... τωρα στο ζουμι...θα με ενδιεφερε να αποκτησω μια δεν ξερω αν θα ειναι ενσυρματη ή ασυρματη... αλλα θελω να ειναι σχετικα οικονομικη... ευχρηστη... να μπορει να συνδεθει με τηλ (εχω iphone οποτε συζευξη με bluetooth ισως ειναι δυσκολη)... και κανενα MP3 αν ειναι δυνατον... Ασυρματη σιγουρα πιο ευκολη στην συνδεση της μιας και δεν θα εχει καλωδια κτλ αλλα απο αποδοση συνομιλιας αν δεν θελω να τα σκασω σοβαρα θα ειναι οκ...??? ποση αυτονομια εχει...??? Ενσυρματη απο οτι ειδα και ακουσα ειναι παρα πολυ καθαρη συνομιλια...αλλα πολλα καλωδια (που ισως δεν ειναι θεμα μιας και δεν κουνιεσαι και πολυ πανω στην μηχανη...) απο τιμη σιγουρα ειναι πιο οικονομικη, και απο οικονομια μπαταριας επισης...θα συνδεετε με τηλεφωνα κτλ κτλ...??? Εσεις τι προτεινετε...??? αααα δωστε και κανενα μοντελο καλο αλλα φθηνο και απο τις δυο περιπτωσεις... Ευχαριστω Ευγενιος |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ασυρματη ή Ενσυρματη...Ενδοεπικοινωνια
Κανενας...???
σιγουρα πολλες συμβουλες θα υπαρχουν...!!! |
|
|||
|
|||
εκτος απο την κλασικη πια midland BT2 ,χωρις καλωδια blue tooth κλπ στα 300 ευρω περιπου,δες εδω τα εχει ολα μαζι
ΕΝΔΟΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΕΣ ΜΗΧΑΝΩΝ διαλεγεις και παιρνεις .... |
|
|||
|
|||
Προτείνω Interphone F3 , Interphone F4 , ή Midland BT1
|
|
|||
|
|||
εγω πηρα αυτη και ειναι καλη !!
eBay - New & used electronics, cars, apparel, collectibles, sporting goods & more at low prices |
|
|||
|
|||
δες και κάτι ...κινέζικο που για τα χρήματα που κοστίζει ειναι αξιοπρεπέστατο
(αν κανεις μια αναζήτηση σε παλιότερα Threads--θα βρείς και αρκετές αναφορες στον Κινεζο....) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Φίλε, εμένα μου έλαχε στην κοπή της πίιτας 2011, ALBRECHT AE 500- S Μέχρι τα 120 μιλάμε μια χαρά, radio & δυνατότητα συνδεσης κινητού. Και έχει πέσει πολύ και η τιμή. Οντως ένα μικρό θεματάκι με τα καλώδια υπάρχει, αλλά ότι πληρώνεις πέρνεις...
Καλή επιλογή να έχεις και καλά ταξίδια... |
|
|||
|
|||
ψηνομαι για τον Κινεζο...η τιμη ειναι σουπερ και ειναι και χωρις καλωδια...
αξιζει τον κοπο... ακουγετε καλα και στα πολλα...140-160...??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν θες κανονιζουμε να βρεθουμε να σου το δειξω....και μετα μου λες εσυ..εντυπωσεις!για εμενα ειναι value for money!!βεβαια εγκυμονει παντα ο φοβος του.....κινεζικου |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
SCALA RIDER Q2 Ενδοεπικοινονια!!!! | kelas22 | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 2 | 10-12-2011 16:31 |
Ενποεπικοινωνια Interphone f4.. | nikleve | Διάφορα | 7 | 17-11-2011 10:55 |
Χαριζεται νεα ενδοεπικοινωνια | -DHMHTRHS- | Χαρίζεται | 13 | 20-06-2011 18:31 |
Silver - Line - VERSO XL της baehr...η απολυτη ενδοεπικοινωνια!!! | georgekostas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 19-11-2009 02:07 |
Eνδοεπικοινωνια MIDLAND BT INTERCOM Bluetooth Οδηγου-συνοδηγου | georgekostas | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 7 | 18-11-2009 15:56 |