|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Εφαρμογή Midland bt2
Παληκάρια, χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη.
Να κάνω μιά ερώτηση. Θέλω να πάρω κράνος και να εφαρμόσω επάνω του μια ενδοσυνενόηση που έχω, Midland bt2. Έχετε καμμία ιδέα, σε ποιά κράνη εφαρμόζουν καλά αυτές οι ενδοσυνενοήσεις ? Το κράνος θέλω να είναι ανοιγόμενο και προσανατολίζομαι προς τo shoei multitec αλλά με ψιλοχαλάει που δεν έχει ζελατίνα-γυαλιά ηλίου, χωρίς να είναι απαγορευτικό αυτό. Έχετε εφαρμόσει σε κράνη την πιό πάνω ενδοσυνενόηση ? (Στο shoei multitec ?) Και αν ναί σε ποιά ? Θα προτιμούσα να εφαρμόζεται με το βιδωτό σύστημα και όχι με το κολλητό. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Επίσης, εχω ακούσει οτι τα σκόρπιον είναι καλά κράνη και σε καλές τιμές.Ξέρετε τίποτα ? Last edited by eolos; 25-04-2011 at 12:22. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εφαρμογή Midland bt2
Στο system 5 της BMW,
μπαίνει μια χαρά! Με ταινία διπλής όμως κι όχι κουμπωτό. |
|
|||
|
|||
Στο schuberth c3 μπαίνει μια χαρά αφού τα μαξιλαράκια κάτω από τα οποία βάζεις τα ηχεία, βγαίνουν από μόνα τους χωρίς πολύ κόπο.
Επίσης θα σου πρότεινα (προσωπική εκτίμηση) να βάλεις την κολλητή βάση και όχι αυτή με το μανταλάκι. Σε ταξίδι στο εξωτερικό το μανταλάκι λόγο της πίεσης που δέχεται και του ότι εξέχει στο κάτω μέρος του κράνους σπάει εύκολα. Σε αντίθεση με την κολλητή βάση που είναι κολλημένη σε ένα system 5 και στο schuberth πολλά χρόνια τώρα. Αρκεί να βρείς το σημείο στο κράνος που θα εφαρμόζει καλά η βάση (να μην έχει δηλ μεγάλη καμπυλοτητα το κρανος εκεί γιατί δεν θα κολλησει σωστά). |
|
|||
|
|||
Σε όλα μου τα κράνη την είχα προσαρμόσει με αυτοκόλλητο κ´ ουδέποτε αντιμετώπισα προβλημα!!
Την είχα σε SHOEI Multitech κ´ όταν αποφάσισα να πουλήσω το κράνος βλαστήμησα γιατί η BT2 δεν ξεκολούσε ουτε με κατσαβίδι!! |
|
|||
|
|||
Σκέψου καλά πριν το κολλήσεις σε οποιοδήποτε κράνος, λάβε υπ' όψη σου ότι θα υπάρχουν και αεροδυναμικοί θόρυβοι. Το είχα σε system 5 και το έβγαλα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ή διαφοροποιείται επειδη είναι λίγο πιό κάτω ? Εξάλλου, αυτό εξαρτάται και απο την ζελατίνα που έχει πάνω η μηχανή, νομίζω. Αυτό με το κόλλημα, άν είναι τόσο σίγουρο δεν είναι κακό, αλλά πρέπει σίγουρα να δείς την καμπυλότητα του κράνους, να είναι περίπου ίδια με της ενδοσυνενόησης, έτσι ? Σε ποιά άλλα κράνη έχετε βάλει Midland, ρε παιδιά ? Last edited by eolos; 26-04-2011 at 00:18. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
καλα ρε φιλε,εσυ πας με 250 πατημενος συνεχεια,γι αυτο τα αισθανεσαι ολα αυτα!
|
|
|||
|
|||
σαν συντηρητικός οδηγός οδηγώ με ταχύτητες 120-140χλμ/ώρα, εκτός και μπλέξω με πολύ γρήγορους
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
[ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Midland BT2 twin | platon | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 7 | 22-09-2010 10:35 |
TIBO 4050 KAI MIDLAND BT2 | lostre7 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 8 | 07-04-2010 21:49 |
BLUETOOTH MIDLAND BT2 INTERCOM | DAKIS | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 10 | 27-03-2010 00:00 |
Ενδοσυνεννόησης Midland BT2 | NIKOS PAPADOPOULOS | Διάφορα | 12 | 12-03-2010 00:50 |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 19:44 |