|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πωλειται ζευγαρι προβολακια ομιχλης Hella
Πωλειται ζευγαρι προβολακια ομιχλης Hella μαζι με μαυρα προστατευτικα καλυμματα και κομπλε καλωδιωση με διακοπτη
τιμη 130ευρω φωτο σε λιγο |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλειται ζευγαρι προβολακια ομιχλης Hella
Δηλώνω ενδιαφέρον κατ αρχάς. Τα καλύμματα τι μάρκα είναι;
|
|
|||
|
|||
Δεν γνωριζω.τα ειχα παρει απο καποιον συμφορουμιτη με κατι αλλα πραγματα μαζι και μου εχουν μεινει.δεν τα εχω βαλει ποτε στην μηχανη μου.δοκιμασμενα ομως και δουλευουν κανονικα. οπως τα πηρα περσυ το καλοκαιρι, ετσι εχουν μεινει σε μια σακουλα.
Last edited by giamil; 02-03-2013 at 03:10. |
|
|||
|
|||
Για του 2004 το Gs κάνουν;
Αν ναι ερχωμε τώρα |
|
|||
|
|||
άκυρο απο εμένα
|
|
|||
|
|||
κάνουν για μοντέλο του 06??
|
|
|||
|
|||
Για ολα τα μοντελα κ για ολεςτις μηχανες κανουν απ την στιγμη που θα βαλεις τις καταλληλες βασεις για να τα τοποθετησεις
sent from my galaxy S2 |
|
|||
|
|||
Η αγγελια περιγραφει ακριβως αυτο που πωλειται...προβολακια.καλλυματα.καλωδιωση κομπλε.διακοπτης......ουτε μοντελα αναφερει ουτε τιποτα...λειπουν οι βασεις προσαρμογης.βαζεις λοιπον την αναλογη βαση κ τα προσαρμοζεις σε οποιδηποτε μηχανακι θελεις....!!!!
Πιο απλα δεν μπορω να το εκφρασω..!!! sent from my galaxy S2 |
|
|||
|
|||
..Φιλαρακο χωρις να θελω να σου χαλασω την αγγελια,και κανοντας απλα μια διευκρινηση,τα εν λογω προβολακια hella micro de,τα αγορασαμε για εναν φιλο πριν 1 εβδομαδα περιπου,στην τιμη των 70€ και η συσκευασια περιελαμβανε προβολεα αρ-δε,καλωδιωση,ρελιε,διακοπτη αδιαβροχο,βασεις για τα καγκελα...
Μηπως κανεις καποιο λαθος?Εκτος κι αν κανω εγω λαθος,και ειναι καποια αλλη σειρα της hella... |
|
|