|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010) - FINANCIAL TIMES
Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010) - FINANCIAL TIMES
Πρόεδρος Βενεζουέλας Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε; Γιατί κλέψανε! Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί. Μου λένε «γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν προσωπικός σου φίλος;». Μα... γιατί έκλεψε! Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση. Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν κι άλλους. Γι' αυτό φυλακίστηκαν. Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και τη Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ' τα πόδια μας.Δεν καταντάμε Ελλάδα! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010) - FINANCIAL TIMES
Οτι ακριβως γινεται και δω.
|
|
|||
|
|||
Σωστότατος ο Τσάβες! Εδώ στην Ελλαδάρα μας, αυτός που κλέβει τα πιό πολλά, είναι κ ο πιό μάγκας!
Jefe |
|
|||
|
|||
Καλά σιγά μην δεν υπαρχει διαφθορα στη Βενεζουέλα...
|
|
|||
|
|||
πολύ σωστά+ ότι έχει παραποιηθεί η αρχική δήλωση του στην οποία δεν αναφέρεται η Ελλάδα...
μένει να βγεί και ο yns να μας το χαρακτηρίσει σαν spam mail...έλα αγόρι μου |
|
|||
|
|||
Στην Ελλάδα... αν καθυστερήσεις να πληρώσεις μια δόση δανείου ύψους 100 € και "διπλώσει" δεύτερος μήνας... γίνεται καταγγελία της σύμβασης δανείου υπαιτιότητα οφειλέτη, μπαίνεις στον Τειρεσία... κι αρχίζουν τα όργανα...
Αμα χρωστάς πολλά... και εννοώ ΠΟΛΛΑ.... δε σε αγγίζει ΚΑΝΕΙΣ!!! Πρώην οικογενειακός φίλος... ο οποίος βάρεσε κανόνι άνω των 4.000.000 € κυκλοφορεί ελεύθερος κι ωραίος κι ο πατέρας μου έχει λαμβάνειν... άνω των 70.000 € που του 'φαγε... Τα οποία φυσικά δεν πρόκειται να πάρει ποτέ... Δε βάζουν όμως κανέναν κερατά στη φυλακή... Last edited by CPretenteriS; 03-01-2011 at 11:56. |
|
|||
|
|||
Πάντως ούτε στη σελίδα των Financial Times ούτε στο Google βρήκα να λέει ο Hugo Chávez κάτι για την Ελλάδα... Κι εμένα μου έχει έρθει με mail δεκάδες φορές το παραπάνω και πάντα ΧΩΡΙΣ ΠΗΓΗ επομένως κατά πάσα πιθανότητα είναι φόλα..
|
|
|||
|
|||
Ότι είμαστε μπ-----λο κράτος... δε χρειάζεται να το πει ο Τσάβεζ... το ξέρουμε από μόνοι μας...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εχεις δει σε ######### τετοια ελλειψη οργανωσης? ακομη κι οι τσατσαδες ειναι πιο ικανες απο τους πολιτικους μας! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δήλωση βόμβα του Πάγκαλου - Χαρακτήρισε κοπρίτες τους δημοσίους υπαλλήλους | gsmaniac | Επικαιρότητα | 64 | 14-01-2011 14:48 |
Πως συμπληρώνετε μια Δήλωση Ατυχήματος...!!!! | tsompanis | Ανέκδοτα | 9 | 30-10-2010 16:50 |
R1200 GS - Ιούλιος 2009 | macrozan | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 13 | 14-08-2010 00:40 |
Από τους Times του Λονδίνου | Alext | Διάφορα | 6 | 11-12-2009 14:22 |