|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Βοήθεια για Μπουφάν 4 εποχών
Ψάχνω για ένα μπουφάν τεσσάρων εποχών και είμαι ανάμεσα στα παρακάτω...
...δηλαδή το BMW Jacket Boulder 2 ή το BMW Jacket Boulder 2 NEW Το πρώτο έχει αεραγωγούς μπρος πίσω, και γίνεται αμάνικο. Άν το έχει κάποιος ας μας πει την γνώμη του και κατά πόσο έμεινε ικανοποιημένος από την αγορά. Επίσης άλλες προτάσεις, παρατηρήσεις δεκτές. Last edited by skippybi; 11-06-2011 at 18:24. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπουφάν 4 εποχών
Γειά σου Βill έχω το Βoulder το καινούργιο,εξαιρετικό μπουφάν και πολύ ωραίο αισθητικά,ωστόσο μειονεκτεί πολύ το καλοκαίρι
καθώς βγάζοντας και την επένδυση ακόμα εξακολουθεί να είναι πολύ ζεστό ακόμα και αυτές τις μέρες που η ζέστη δεν είναι τόσο έντονη...Έτσι αναγκάστηκα να πάω και σε επιπλέον καλοκαιρινό μπουφάν .... Last edited by skippybi; 11-06-2011 at 18:34. |
|
|||
|
|||
Βοήθεια για Μπουφάν 4 εποχών
Απόσπασμα:
ευχαριστώ πάντως Γιάννη Last edited by skippybi; 11-06-2011 at 18:32. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βοήθεια για Μπουφάν 4 εποχών
Βασίλη για δες και αυτο,οικονομικό και απιστευτα πιο κοντα σε αυτο που θες(4εποχων) το έχει και φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος!
RevIT Sand safari-black by: RevIT - MotoRAID - MOTORAID Motorcycle and Rider Travel equipment and accessories , Wunderlich , Kriega , Twalcom , Αξεσουάρ GIVI , Triboseat , RIZOMA , ZTechnik , SIXS , Rev IT , Dainese , Airoh , Gianni Falco , Romatech |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι εγώ έχω το Boulder k συμφωνώ με τα λεγόμενα του Γιάννη! Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευχαριστώ πολύ Μάριε!!! |
|
|||
|
|||
Θανάση το καινούριο έχεις ή αυτό στην πρώτη φωτό;;;
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα!!jacket 4 εποχων για καλοκαιρι μεσα στην πολη δεν υπαρχει,αναγκαστικα θα παρεις ενα air flow,το αμανικο ειναι μια καλη επιλογη αλλα χωρις προστασια στα χερια,κοιταξε κ σε αλλες εταιριες dainese-revit-spidi,προσωπικα εχω το revit ergo 365 κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος,αλλα καλοκαιρι μεσα στην πολη απαγορευτικο!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
απλά το βλέπω σαν επιλογή χρήσης, αλλά ΟΧΙ πάνω στην μηχανή εννοείτε ευχαριστώ!!! |
|
|||
|
|||
Το πρώτο... Jefe |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βοήθεια για αγορά | Konstantinos Gallis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 29-12-2010 16:41 |
Βοήθεια για Honda NT 700 | napgeo | Τεχνικά θέματα διάφορα | 102 | 13-09-2010 12:15 |
Βοήθεια για βλάβη ABS | Capitain | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 01-06-2010 17:20 |
Βοήθεια για r 1150 gs... | kotskofi | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 27-11-2009 11:10 |
Μπουφάν για μοτοσυκλέτα | Blackstaf | Ένδυση | 16 | 01-10-2009 20:55 |