|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
συνδεσμος βενζινης
Πριν μια εβδομαδα μου εσπασε ενα πλαστικος συνδεσμος στο σημειο που βγαινει η βενζινη, ειναι σαν ενα γαμα και εχει μια μικρη βαλβιδα μεσα.Μηπως ξερει καποιος να μου πει αν ειναι απο φυσιολογικη φθορα ή απο την βενζινη?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: συνδεσμος βενζινης
επειδή δεν αναφέρεις ακριβώς τί ή πώς έσπασε, φανταζομαι οτι εφόσον περνάει βενζίνη μέσα από το συγκεκριμένο ανταλλακτικό το υλικό αντέχει εκ κατασκευής την όποια πιθανή διάβρωση...
από τη πολυκαιρία τα πλαστικά σκληραίνουν χάνοντας της "ελαστικότητά" τους και είναι πιό ευάλωτα σε χτυπήματα ή απότομες δυνάμεις που εξασκούνται πάνω τους... |
|
|||
|
|||
Ειναι ακριβως στο ντεποζιτο και ο συνδεσμος αυτος κουμπωνει με μια ασφαλεια,δεν τον επειραιαζει πιθανο βαρος ή κρανδασμος και επισης δεν ειναι εκτεθημενος,σε ευχαριστω παντως!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μου ειχε σπασει και μενα οταν ειχα το gs. Το υλικο αυτο ειναι απο βακελιτη και απ οτι μου ειχαν παει, καποια στιγμη χαλαει. Μετα που το αντικατεστησαν απο πλαστικο και μεχρι που την πουλησα δεν ξαναχαλασε. Στο εμποριο κυκλοφορουν ομως μεταλικα τετοια που λυνουν για παντα το θεμα. |
|
|||
|
|||
σε ευχαριστω πολυ emix, με καλυψες απολυτα!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ενδειξη δείκτη βενζινης σε 1200gs/2008! | FANISGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 12-10-2009 23:21 |
Τιμες βενζινης σε πρατηρια και αλλα χρησιμα | danaos | Χρήσιμα | 16 | 23-01-2009 23:35 |