|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ένα ονειρεμένο πλωτό σπίτι
Σας αρέσει η θάλασσα αλλά και η πολυτέλεια; Τώρα η εταιρεία “WHY” μπορεί να συνδυάσει τις δύο σας αδυναμίες σε μία με το ονειρεμένο πλωτό σπίτι που κατασκεύασε. Το όνειρο σας λοιπόν, για ένα σπίτι στη θάλασσα, αλλά κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα, γίνεται πραγματικότητα με το νέο WHY yacht! Πρόκειται για ένα υπερπολυτελέστατο σπίτι με τη μορφή γιοτ. Στη συνέχεια του άρθρου αυτού μπορείτε να απολαύσετε ένα video, καθώς και πολλές φωτογραφίες από το συγκεκριμένο σκάφος. Άξιο αναφοράς είναι πως στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας δεν υπάρχει τιμή, λογικό βέβαια αφού πρόκειται για ένα τόσο ακριβό και πολυτελέστατο πλοίο. Πηγή! Otherside.gr Last edited by skippybi; 01-10-2009 at 21:20. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ένα ονειρεμένο πλωτό σπίτι
Θα το ξαναδώ το βίντεο,
το βράδυ πρίν κοινηθώ .....
|
|||
|
|||
αναμένω τιμή τετραγωνικού γιατί δεν θα κοιμηθώ το βράδυ.....εχω μια αναταραχή απ την ώρα που το είδα
|
|
|||
|
|||
Πίος μου έκλεψε τα σχέδια;
Πο πο ρε φίλε όνειρο θερινής νυχτός !!!! |
|
|||
|
|||
Εντάξει ρε παιδιά είναι τέλειο εμφανισιακά αλλά για φαντάσου τι θα κάνει στα Ελληνικά νερά με ένα εφταράκι όρε μάνα ####τούμπες έτσι που είναι σαν σφήνα και καθόλου αμπάσο με μπόλικο χαβαλέ άντε να σταθείς! Στο σποτάκι είδατε σε μπουνάτσα το μοστράρουνε για να φρεσκάρει λίγο να δούμε χαμόγελα. Μη το πάρετε ρε παιδιά δε λέει γιατί και από δρόμο δεν το βλέπω να έχει θα σας περνάμε και με τα καΐκια!
ΥΓ. Έι καπετάνιε θέλεις ένα ναύτη ακόμαααααα (Στελλάρας) Last edited by pepax66; 01-10-2009 at 23:57. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολύ μεγάλο. δεν μου κάνει .
|
|
|||
|
|||
Oταν μεγαλώσω θα πάρω ενα,άντε δύο....
|
|
|||
|
|||
Αντε βρε ξέρεις πόση ώρα θέλω να το σφουγγαρίσω και να σκουπίσω ??
Εδώ το σπίτι μου είναι 120 τμ και μου βγαίνει η ψυχή ............ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δέκα λόγοι για να μη χτίσω σπίτι σε δάσος | georgekostas | Διάφορα | 5 | 01-09-2009 13:09 |
Ένα δελφίνι υποβρύχιο. | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 11-08-2009 11:50 |
Οι πιο αστείες εφευρέσεις για το σπίτι σας | p.l. | Χιούμορ | 8 | 10-03-2009 13:24 |
Φτιάχνοντας μια τρόμπα αέρος για το σπίτι | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 18-02-2009 02:00 |
BMW 523i Μια Βαρόνη στο σπίτι σας… Γιατί η φτώχια, θέλει καλοπέραση | kostas_366 | Αυτοκίνητο | 9 | 31-01-2009 14:27 |