|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αντί για ζαρκάδι σκότωσε τον φίλο του
Τραγική κατάληξη είχε για έναν 29χρονο το παράνομο κυνήγι ζαρκαδιών σε δασική περιοχή της Δράμας. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας, στη δασική δύσβατη και κρημνώδη περιοχή «Φαρασινό» του Δήμου Παρανεστίου, δύο άτομα, 38 και 29 ετών, είχαν πάει για κυνήγι.Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, ο 38χρονος πυροβόλησε αρχικά σε κοπάδι ζαρκαδιών, σκοτώνοντας ένα από αυτά. Στη συνέχεια, πυροβόλησε πάλι, εκλαμβάνοντας μάλλον ως θήραμα τον άλλο κυνηγό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Το κυνηγετικό όπλο και τα φυσίγγια που βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας για εργαστηριακή εξέταση. Ο δράστης συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του θα προσαχθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας. Πλήρωσε το κυνήγι ζαρκαδιών με τη ζωή του | Τρομακτικό | www.tromaktiko.net |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αντί για ζαρκάδι σκότωσε τον φίλο του
|
|
|||
|
|||
Έχει ξανασυμβεί νομίζω κάτι παρόμοιο στο παρελθόν..
|
|
|||
|
|||
Το παράνομο κυνήγι αυτά έχει. Είναι σαν τα όπλα. Πάντα τα άδεια σκοτώνουν. Κρίμα πάντως
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς κάθε χρόνο θρηνούμε πολλά θύματα και στο νόμιμο κυνήγι του αγριόχοιρου .Το τρομερό σε αυτή την ιστορία είναι ότι τα θύματα μεταξύ τους είναι αδέλφια ξαδέλφια κολλητοί φίλοι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν εχουν... οπλα ομως !!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
κρίμα για το παλικάρι σε κανεναν δεν αξιζει ο θανατος
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ναι κρίμα..κρίμα όμως και για το καημένο το ζαρκάδι. δεν έχουν μείνει και πολλά.τα έχουν λιανίσει οι κατσαπλιάδες στην περιοχή μου έχει δύο ζευγάρια..πέρσι είδαμε και μικρό! στο καφενείο και στους κυνηγούς έχω δηλώσει κατηγορηματικά πως όποιος σκοτώσει κανένα,θα τον σβήσω απο τον χάρτη! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πως είναι δυνατόν ρε φίλε να κοιτάς ένα τέτοιο ζώο στα μάτια και να το σκοτώνεις? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αυτόν θα τον έκανα φίλο μου ΑΝΕΤΑ | pepax66 | Αστεία Video | 9 | 29-01-2011 00:21 |
Αντί για κλήσεις μοίρασαν κράνη! | ThanDim | Κοινωνική ευαισθησία | 22 | 24-06-2010 15:03 |
Ενας 42χρονος σκότωσε την 80χρονη μάνα του για λίγα ευρώ | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 02-03-2010 16:45 |
Φύτεψε ένα δέντρο φίλο - φίλο | omen | Κοινωνική ευαισθησία | 7 | 07-07-2009 21:20 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 23:24 |