|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προταση για καφε στο Ξυλοκαστρο Κορινθιας Κυριακή 18/07/2010
Καλησπερα σε ολους!!
Θα ηθελα να σας καλεσω για καφεδακι , στο Ξυλοκαστρο Κορινθιας , Την Κυριακή, κατά τις 12:00!!! Συγκεκριμενα , προτεινω στο Restaurant Τουριστικο του Ξυλοκαστρου , αρκετα χαλαρο , στην παραλλια , και σε προϊδεαζει για Μπανιο , καφεδακι , Ουζακι και Χαλαρωση. Πιστευω οτι ειναι κομβικο σημειο το Ξυλοκαστρο , σχετικα κοντα απο Πατρα και Αθηνα , ευκολα προσβασιμο απο την Ολυμπια Οδο , και το μερος ειναι αρκετα ομορφο και χαλαρο. Παραθετω και ενα Link απο το μερος , αρκετα καλο!! --> http://www.xylokastro.com/touristiko.asp Θα χαρω να σας δω εκει!! Last edited by sansiro.sugata; 13-07-2010 at 13:34. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προταση για καφε στο Ξυλοκαστρο Κορινθιας.
Καλή και κοντινή επιλογή... καλά να περάσετε!! Εγώ θα βρίσκομαι Λευκάδα, οπότε δε θα μπορέσω να ακολουθήσω...
|
|
|||
|
|||
πάλι Ξυλόκαστρο;;; γιατί όχι
Αρκά ακούς;;; έλα να μου φέρεις και αυτό που μου χρωστάς... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προταση για καφε στο Ξυλοκαστρο Κορινθιας Κυριακή 18/07/2010
Φοβερη η φωτο !!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μέσα οικογενειακώς!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προταση για Αντιπροσωπεια στην Αθηνα. | sansiro.sugata | Φροντίδα | 34 | 03-04-2011 02:52 |
Korinthian 1100GS -- Βολτα στο Καλαμακι Κορινθιας. | sansiro.sugata | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 03-03-2010 20:39 |
Προταση για πιστα Σερρων | Benjamako | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 23 | 12-11-2009 21:15 |
Ευροεκλογες... καφε στο Σφηναρι. | Alfa7 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 23 | 09-06-2009 23:00 |
...χαλαρα για ενα καφε στη γειτονια!...το πρωτο καλουτσικο μου βιντεακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 18 | 09-06-2009 19:59 |