|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πρώτη φορά με moto στην Αθήνα-Οι απορίες ενός βλάχου
Συνάρρωστοι γεια σας,
Στα μέσα του Οκτώβρη θα έρθω για πρώτη φορά στην Αθήνα με την καινούργια μου μοτοσικλέτα. Έχω ορισμένες απορίες σχετικά με την ασφάλεια εκεί. Για το βράδυ θα την έχω κάτω ακριβώς από το παράθυρό μου οπότε & να πάει να συμβεί κάτι σίγουρα θα το ακούσω. Με προβληματίζει το γεγονός για το πως θα την έχω κατά τη διάρκεια της μέρας καθώς πρόκειται να παρακολουθήσω για 3 μέρες ένα πολύωρο σεμινάριο εκ των οποίων θα έχει & ένα βράδυ. Το να την έχω κλειδωμένη απλά με κλειδωνιά στη δισκόπλακα είναι αρκετό ή μπορεί να μου την πάρουν σηκωτή; Ανοίγουν μπαγκαζιέρες; Last edited by Slane; 24-09-2010 at 17:07. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρώτη φορά με moto στην Αθήνα-Οι απορίες ενός βλάχου
Όσο μπορείς να προσέχεις.
Αλλά μην χάσεις κ την ουσία. |
|
|||
|
|||
πες που θα εισαι.....μπορει να υπαρχει parking στη περιοχη ή καποιος φίλος με χώρο...
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου, θα σου αντιγύριζα την ερώτηση.
Αν ερχόμουν στο Ηράκλειο: Απόσπασμα:
Τι απάντηση θα μου έδινες για το Ηράκλειο ;;;;;; Υ.Γ. Έχε τα μάτια σου 14 και καλή τύχη |
|
|||
|
|||
Φίλε γιώργο καλώς να μας έρθεις !!
Πές μας σε ποιά περιοχή θα μένεις και σε ποια περιοχή θα είναι τα σεμινάρια. |
|
|||
|
|||
Φίλε Γιώργο... με το καλό να έρθεις να σε γνωρίσω κι από κοντά!!!
Πες που θα μένεις και οπυ είναι το σεμινάριο για να δούμε πως θα βοηθήσουμε!!! |
|
|||
|
|||
Ούτε συννενοημένοι να είμασταν...
|
|
|||
|
|||
Θα μένω Περισσό & το σεμινάριο θα είναι στη Γλυφάδα.
Άσε φίλε Στέλιο, ταξίδι ολόκληρο. |
|
|||
|
|||
Ντίνο το Ηράκλειο είμαι μια ασφαλής πόλη, τουλάχιστον ακόμη.
Και να την ξεχάσεις με ξεκλείδωτο τιμόνι δε στην πειράζει κανείς. Εδώ προτιμούν τα παπιά. |
|
|||
|
|||
Συμφορουμίτη μην βγάλεις εισιτήρια επιστροφής για το καράβι μπορεί να πάνε χαμένα, πριν ξεκινήσεις πάρε ένα σλιπ μπαγκ να κοιμάσε δίπλα της , καλού κακού κάνε και ασφάλεια κλοπής!
Μη φοβάσε δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα υπάρχουν τόσες πολλές μηχανές στην Αθήνα που η δικιά σου δεν θα ξεχωρίζει. Last edited by giotis; 24-09-2010 at 17:45. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι 20 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 24-04-2010 10:44 |
Οι απορίες του Τοτού | Alext | Ανέκδοτα | 3 | 24-11-2009 21:59 |
Crash Test για πρώτη φορά στην Ελλάδα! !!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 11 | 17-09-2009 02:04 |
Η ζωή ενός αναβάτη Moto GP | Alext | Αγώνες | 9 | 19-06-2009 10:08 |
Πρώτη σύλληψη στην Ελλάδα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στο Facebook | wolferin | Ελλάδα | 6 | 17-06-2009 05:36 |