|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
κορυφαια... σύντομα ανέκδοτα
- Να καταργηθούν εδώ και τώρα οι ζυγαριές στα φαρμακεία. Για ντεπόν πας ... με ηρεμιστικά φεύγεις. - Είμαστε η γενιά που πρόλαβε τη φράση "κράτα τα ρέστα". - Κόπηκε για λίγο το σήμα του ΑΝΤ1 και η μάνα μου έβριζε στα τούρκικα... - Κανόνας Νο 1: Η γυναίκα έχει πάντα δίκιο. - Κανόνας Νο 2: Αν νομίζεις ότι δεν έχει, αυτοχαστουκίσου και ξαναδιάβασε τον πρώτο κανόνα... - Έχω φάει 30 Lacta...θα 'ρθει η αγάπη στο τέλος ή θα πάω από ζάχαρο; - Θέλω να σου εκμυστηρευτώ κάτι ... Είμαι άθεος και γκέϊ ... - Όχι ρε πούστη μου , δεν έχεις τον θεό σου ... - Αν θυμάμαι καλά , έχεις έναν αδελφό ... - Αδελφή - Στο'χει πει ή το υποψιάζεσαι ... ? Πάλι καλά που ανέβασα πυρετό και .... ζεστάθηκε λίγο το σπίτι... Πήγα σε ένα σουβλατζίδικο εδώ δίπλα που έλεγε όλα τα τυλιχτά 1 ευρώ..... Του λέω φιλαράκι όλα τα τυλιχτά 1 ευρω;;; Μου λέει ναι... Οκ του λέω τύλιξε μου το κοντοσούβλι.... Απορώ γιατί τσαντίστηκε.. Η ταχύτητα με την οποία μία γυναίκα λέει ''ΤΙΠΟΤΑ'' στην ερώτηση τι έχεις, είναι ανάλογη με το μέγεθος του καβγά που θα σου στήσει!!! -Το μυαλό σου είναι σαν το καλό αυγολέμονο... - Δηλαδή; - Δεν κόβει... Έλεγα να πάρω σκύλο στο σπίτι αλλά τι φταίει το δόλιο να κρυώνει; Θα πάρω πιγκουίνο. - Πότε πήγε ο Μητσοτάκης φαντάρος; - Όταν το Μεγάλο Πεύκο ήταν ακόμη σε γλάστρα. Πάω στο ΑΤΜ. Βάζω τηλεκάρτα. "Λάθος κάρτα" γράφει η οθόνη. Βάζω την κανονική, πατάω"υπόλοιπο" και μου γραφει "Βάλε καλύτερα την τηλεκάρτα".. |
|
|||
|
|||
Πολύ καλά όλα !!!
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: κορυφαια... σύντομα ανέκδοτα
τι εισε ρε Γιωργη !!! |