|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
funny
>> > > > > >>>> > Κάποιος τύπος βλέπει έναν φίλο του στον δρόμο και του λέει: > >>>> > -Είμαι στα χάλια μου. Έχω φοβερούς πόνους στον αγκώνα μου. Δεν > >>>>ξέρω τι > >>>> > είναι. Πρέπει επειγόντως να δω έναν γιατρό. > >>>> > -Φίλε μου έχω νέα για σένα. Στο φαρμακείο στην γωνία έχει ένα > >>>>μηχάνημα > >>>> > τρομερό. Με ένα μικρό δείγμα ούρων, μπορεί να σου διαγνώσει > >>>>οτιδήποτε. > >>>> > ?λλωστε τι έχεις να χάσεις, 10 ευρω στοιχίζει όλο κι όλο. > >>>> > -Φίλε μου τι έχω να χάσω. Θα πάω. > >>>> > Πάει σπίτι λοιπόν, γεμίζει ένα ουροδοχείο με λίγα ούρα και μια > και > >>>>δυο > >>>> > πάει στο φαρμακείο με το θαυματουργό μηχάνημα. Ρίχνει στην > υποδοχή > >>>>τα > >>>> >ούρα > >>>> > του, βάζει και ένα 10ευρω και περιμένει. Σε ένα λεπτό το μηχάνημα > >>>> >αρχίζει > >>>> > να κάνει θορύβους, λαμπάκια αρχίζουν να αναβοσβήνουν και τελικά > >>>> >βγαίνει > >>>> > ένα χαρτάκι που λέει: > >>>> > Πάσχεις από tennis elbow, ασθένεια των τενιστών. Θα πρέπει να > >>>> >ξεκουράσεις > >>>> > το χέρι σου, να κάνεις θερμά λουτρά, να αποφύγεις το σήκωμα > βαριών > >>>> > >>>> > αντικειμένων. Σε δύο εβδομάδες θα είσαι καλύτερα. > >>>> > Το ίδιο βράδυ, ο φίλος μας δεν μπορούσε να χωνέψει τις > δυνατότητες > >>>> > >>>> >αυτού > >>>> > του μηχανήματος και πως είναι δυνατόν να κάνει τόσο ακριβή > >>>>διάγνωση. > >>>> > Σκεπτόταν πόσο προχωράει η επιστήμη και αν είναι δυνατόν να > >>>>κοροϊδέψει > >>>> >το > >>>> > μηχάνημα. Παίρνει λοιπόν λιγο νερό βρύσης, λίγο αίμα από τον > σκύλο > >>>> > >>>> >του, > >>>> > ούρα από την γυναίκα του και την κόρη του και τέλος βαράει και > μια > >>>> > >>>> > μα....α, τα ανακατεύει καλά και πάει στο μηχάνημα. Βάζει το > δείγμα > >>>> > >>>> >στην > >>>> > υποδοχή, πετάει και ένα 10ευρω και περιμένει. > >>>> > Σε ένα λεπτό το μηχάνημα αρχίζει να κάνει θορύβους, λαμπάκια > >>>> >αναβοσβήνουν > >>>> > και τελικά βγαίνει ένα χαρτάκι που του λέει: > >>>> > Το νερό της βρύσης σου είναι πολύ σκληρό. Πάρε αποσκληρυντικό. Ο > >>>> >σκύλος > >>>> > σου πάσχει από αποβιταμίνωση. Δώστου βιταμίνες. Η κόρη σου > παίρνει > >>>> > >>>> > ναρκωτικά. Βρες κλινική αποτοξίνωσης. Η γυναίκα σου είναι έγκυος. > >>>> >Δίδυμα > >>>> > κορίτσια. Δεν είναι δικά σου. Βρες δικηγόρο. Και εσυ αν δεν > >>>> >σταματήσεις να > >>>> > βαράς μα...ία, ο αγκώνας σου δεν θα γίνει ποτέ καλά. > >>>> > > >>> > >>> > >>> > >>> > >>> |
|
||||
|
||||
Απάντηση: funny
|
|||
|
|||
Απάντηση: funny
|
|